Noutăți și comunicate

Trupa Stema lanseaza videoclip nou in Club Control

14 martie 2014
Trupa Stema lanseaza videoclip nou in Club Control
Marti 18 martie 2014, trupa Stema revine in Club Control de la ora 21:00 cu ocazia lansarii unui nou clip. Baietii pregatesc un concert rock incendiar, tranmis in direct la Radio Romania Bucuresti. Trupa indie Eyedrops a fost invitata sa deschida seara si sa incalzeasca atmosfera.

Fb event. Intrare libera.
Sala Berlin/ Club Control - Str. Constantin Mille, nr. 4
http://www.facebook.com/clubcontrolStema e o trupa de rock cu influențe electro, dar care "reclamă" o doză de inspirație 100 % românească în textele.

Piesele care ies din cuptorul lor de idei sunt inspirate fie de privirea unei femei frumoase, fie de o gură de metrou sau o sticlă de vin, natură sau poluare, fie de un apus de soare sau un copac trist, spun ei. Iar noi îi credem și credem în scânteia de moment pe care o au.

Stema = 4 băieți și instrumentele lor sunt: Silviu Sanda (ex-Timpuri Noi) - voce, bass, chitară; Sorin - clape, chitară, bass; Angus - chitară și Bogdan Valentin - tobe.

Trupa a scos deja trei videoclipuri la piesele: "Povestea Vieții", "Fiecare Om" și "Outro", iar acum il vor scoate pe al patrulea: "La bagaboante".

Videos & more:
http://www.trupastema.ro
http://www.facebook.com/trupastema.Eyedrops, mai exact Paul Manolescu (voce si chitara), Miche Marcu (chitara si pian) si Adirian Maraloiu (tobe) canta din 2012.

Eyedrops audedicat anului 2013 compoziției și experimentului vizual, 2014 fiind anul in care au inceput sa se conecteze din ce in ce mai personal si mai profund cu publicul.

Unii spun ca Eyedrops suna un pic "indie", altii spun ca muzica lor aluneca usor catre sound-ul celor de la Beatles, sau că impletesc armonios melancolia sonora a celor de la Colplay, cu gravitatea ironica a celor de la dEUS, optimismul celor de la Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes cu strigatul pentru libertate, purtat vesel si indraznet, pe note, de 4 Non Blondes.

http://www.youtube.com/user/EyedropsBand
http://www.facebook.com/EyedropsBand


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top