Noutăți și comunicate

Trupa SPP va deschide concertul Therapy

6 mai 2022
Trupa SPP va deschide concertul Therapy
Pe 28 mai 2022, concertul Therapy de la Quantic Open Airva fi deschis cu cei de SPP - special guests la concert cu un show de o ora!
CA SA SE DESCATUSEZE SIRENA CU DANSURI SI TORTURI SI FIGURI. SE DA DEZELGARE LA DANS PENTRU PISTOLARI SI PISTOLARE CU SHOW PUTERNIC CA DUPA AVETI TERAPIE
Therapy? vin din Irlanda de Nord si s-au format in 1989. Pana acum au lansat 15 materiale de studio si au vandut peste 2 milioane de albume in intreaga lume. Ca stil muzical ii putem incadra la alternative rock avand pe alocuri influente de punk sau noise rock. In perioadele timpurii ale formatiei se pot distinge influente de grunge sau chiar industrial. Influentele trupei sunt variate, de la Black Sabbath la The Police sau de la The Misfits la Turbonegro. Cel mai recent album de studio al trupei, 'Cleave', a fost lansat in 2018, acesta fiind foarte bine primit atat de fani cat si de critici, reusind sa intre in top UK Albums. In 2020 trupa a lansat un album de Greatest Hits asa ca 2021 ii prinde in turneu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top