Noutăți și comunicate

Trupa Scars of a Story lanseaza videoclipul 'Mask of Disgrace'

21 februarie 2017
Trupa Scars of a Story lanseaza videoclipul 'Mask of Disgrace'
Trupa clujeană Scars of a Story lansează videoclipul 'Mask of Disgrace', al doilea single de pe albumul 'Behind Your So Called Comforts'.



Dacă ești din Cluj și pasionat de muzica metal, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată despre trupa Scars of a Story. Membrii trupei au lansat videoclipul piesei “Mask of disgrace”, piesă ce face parte din albumul intitulat “Behind Your So Called Comforts”. Albumul a fost lansat anul trecut în iunie, iar membrii trupei susțin că “Mask of Disgrace” este o piesă specială pentru ei, motiv pentru care s-au hotarat sa filmeze acest videoclip. Filmat într-un loc plin de istorie, unde simți că totul are viață desi este abandonat, clipul ne lasă să vedem mesajul piesei printr-un filtru aparte. Videoclipul a fost filmat de către Andrei Ungureanu și montat de către Marieta Manolache.

Scars of a Story a fost înființată în anul 2011. Ideea a pornit de la cei doi chitariști, Vlad și Peter, care pun bazele primelor compoziții, ulterior alăturându-se acestor idei Dani(bas), Bitza(voce) și Cristi(tobe), care părăsește trupa in luna iulie 2012, locul lui fiind luat de Gabi. Punctul comun al celor 5 membrii este dorința de a aduce ceva nou scenei underground din Cluj-Napoca. Genul abordat este New age metal, Metalcore, Post Hardcore.

Pe membrii trupei vor începe în curând un turneu pentru promovarea noului albumului.

https://www.youtube.com/watch?v=ZP40HS0ljnQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top