Noutăți și comunicate

Trupa Scars of a Story anunță primul lor turneu internațional

27 - 30 septembrie 2018
Trupa Scars of a Story și-a început prima parte a turneului internațional, iar săptămâna viitoare va ajunge și în România împreună cu trupa bulgară Dash The Effort. Acest turneu are ca scop promovarea primului album "Behind Your So Called Comforts", dar clujenii promit și câteva surprize de pe următorul EP. Formația metalcore care îi însoțește, Dash The Effort, este una experimentată, care a participat la Wacken Open Air în 2015. Line-upurile din fiecare locație vor fi întregite de trupele Crize, Eat Your Heart, As I Fall și High $tatus.

Evenimentele din Romania din cadrul turneului:

Timișoara, 27 Septembrie 2018, Club Manufactura
https://www.facebook.com/events/209297763272288/
Timișoara, 27 Septembrie 2018, Club Manufactura
Cluj, 28 Septembrie 2018, Flying Circus
https://www.facebook.com/events/691666327869176/
Cluj, 28 Septembrie 2018, Flying Circus
Târgu-Jiu, 29 Septembrie 2018, Club Piano
https://www.facebook.com/events/683364798704426/
Târgu-Jiu, 29 Septembrie 2018, Club Piano
București, 30 Septembrie 2018, Club B52
https://www.facebook.com/events/277755396369771/
București, 30 Septembrie 2018, Club B52


Scars of a Story din Cluj-Napoca, a luat naștere la inițiativa chitariștilor Peter Grezer (Stereofeelings) și Sucala Vlad (All One). În încercarea de a da metalcore-ului, o interpretare noua și melodică, celor doi li se alătură basistul Dani Sipos (All One), toboșarul Cristi Lipovan și vocalistul Hrenovschi "Bitza" Marian, ultimii doi făcând parte din trupa Antidot. După crearea unor piese proprii care să reprezinte spiritul trupei, Scars of a Story a debutat în data de 7 mai 2012 pe scena underground cu un concert în deschiderea binecunoscutei trupe canadiene Cancer Bats. Primind numeroase aprecieri și reacții pozitive, membrii trupei au continuat să dezvolte și să rafineze piesele proprii în pregătirea următoarelor concerte. Din motive personale, Cristi Lipovan părăsește trupa, dar este înlocuit de toboșarul trupei Sinfold, Gabi Petrean. Având o formulă completă restabilită, formația continuă seria concertelor împartind scena cu trupe internaționale precum Emmure, Subscribe, Betraying the Martyrs,Veil of Maya, In Other Climes, Violent Chapter, Jinjer și trupe românești ca Goodbye to Gravity, Diamonds are Forever, Breathelast, Divided by Perception și For the Wicked. În vara anului 2016 trupa prezintă primul material discografic,un album full-length, intitulat "Behind Your So Called Comforts", urmând o serie de concerte pentru promovarea acestuia.

YOUTUBE: https://www.youtube.com/watch?v=xMHMp8tGCdc https://www.youtube.com/watch?v=fcwa-pPCRGE
FACEBOOK: https://www.facebook.com/scarsofastory
SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/scarsofastory
REVERBNATION: https://www.reverbnation.com/scarsofastory8
SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/6kwC58rkppWHLALRTuzLRkDash The Effort este o trupă brutală, melodica și diferită ca sound față de alte trupe metalcore. Combinând greutatea stilului metal cu stiluri noi alternative formația și-a definit propriul sunet din momentul înființării în 2011. Riffurile melodice împreuna cu stilul vocal dur și synth-uri ambientale fac piesele Dash The Effort să fie deopotrivă memorabile și versatile.
Trupa a fost formată în Sofia de Joro (chitară) și odată cu lansarea EP-ului de debut "Polar Dawn" a devenit una din formațiile de top din țară. Câștigând Wacken Open Air Metal Battles, Dash The Effort a devenit prima trupa bulgară care a cântat la festivalul Wacken Open Air. După alte turnee naționale, bulgarii au împărțit scena cu trupe ca Stone Sour, Blind Guardian, Unearth, Jinjer. Odată cu noul album "Decadence" (2018) Dash The Effort sunt dovadă că nimic nu e imposibil și împingerea limitelor este ceva necesar pentru a produce muzică de calitate.

YOUTUBE: https://www.youtube.com/dashtheeffortofficial
FACEBOOK: https://www.facebook.com/dashtheeffort
SPOTIFY: https://goo.gl/p9YuSJ
BANDCAMP: https://goo.gl/ALULc8Crize
YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/CRIZEOfficial
FACEBOOK: https://www.facebook.com/CrizeOfficialEat Your Heart
"Mirrors" Official Video https://www.youtube.com/watch?v=j-Wh4DlckP4
"Bastard" Official Video https://www.youtube.com/watch?v=emoAV_RYgo8
FACEBOOK: https://www.facebook.com/eatyourheartofficial
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eatyourheartofficial
BANDCAMP: http://www.eatyourheart.bandcamp.comAs I Fall
FACEBOOK: https://www.facebook.com/pmAsIFall
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCWZ86bJQxNjic9F-SS1CmMQHigh $tatus
YOUTUBE: https://youtu.be/gGcmydM97K8
FACEBOOK: https://www.facebook.com/highstatusband


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top