Noutăți și comunicate

Trupa Scarlet Aura va porni intr-un turneu european alaturi de legendara trupa Rhapsody

31 ianuarie 2018
Trupa Scarlet Aura va porni intr-un turneu european alaturi de legendara trupa Rhapsody
Incepand cu 17 Februarie 2018 si pana pe 20 Martie 2018 trupa romaneasca de melodic rock/metal cu voce feminina - Scarlet Aura - a fost invitata alaturi de Beast in Black sa sustina concerte cu legendara trupa italiana de simfonic metal - Rhapsody in cadrul turneului “20th Anniversary Farewell Tour” !

Trupa Rhapsody s-a reunit pentru un ultim turneu, fapt ce ce a incins spiritele printre fanii care s-au inghesuit in cumpararea biletelor, multe din concertele anuntate fiind deja Sold Out!

Performanta unica a trupei romanesti Scarlet Aura de a concerta alaturi de nume mari ca Rhapsody ne permite sa ne bucuram la randul nostru de promovarea rockului romanesc la nivel international dar mai ales a trupelor rock cu voce feminina ce au nevoie de toata incurajarea si de ce nu, de un precedent, un model de urmat!

Milano, Roma, Londra, Hamburg, Stockholm, Warsaw, Paris, Barcelona si Madrid sunt doar o mica parte din cele 24 de orase in care vor avea loc concertele sustinute de romani in fata a mii de oameni. Aceasta oportunitate de promovare in 13 tari este uriasa pentru trupa Scarlet Aura care se afla deja la al patrulea turneu international, unul din cele mai importante fiind cel sustinut alaturi de Tarja Turunen in Octombrie 2016.

Biografie Scarlet Aura:

-"The Rock Chick" album – lansat de Universal Music in 2014 (RO)

-"Tomboy" digital single – lansat de Universal Music in 2014 (RO)

-"Falling Sky" album – lansat de Pure Rock Records in 2016 (DE)

-"The Beast Within Me" single – lansat de Outlanders Productions Oy in 2017 (FIN)

-"Memories" album – lansat de Outlanders Productions Oy in 2017 (FIN)

Despre Scarlet Aura:

Trupa Scarlet Aura si-a inceput aventura sub numele de AURA in 2014 cand a lansat primul album “The Rock Chick” prin casa de discuri Universal. Redenumirea trupei a venit in 2015 cu o identitate mult mai bine definita care spune totul despre personalitatea lor electrica.

Scarlet Aura a devenit cunoscuta la nivel international dupa castigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” in Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar si dupa turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in 2016 in Germania, Elvetia si Austria. Atunci, Scarlet Aura a lansat albumul “Falling Sky”, un album produs de faimosul Roy Z ca a lucrat cu artisti ca Helloween, Rob Halford, Skid Row. Toate acestea au avut ca rezultat turneul “Falling Sky” din cateva tari Europene in 2016-2017.

Astazi, Noul Single da numele unui turneu inedit - “The Beast Within Me Tour” - ce are loc din septembrie 2017 pana in aprilie 2018. Show-urile prezinta noile materiale – single-ul “The Beast Within Me”, albumul “Memories” dar si melodii surpriza de pe albumele anterioare.


Web Site - http://www.scarletaura.net
http://www.facebook.com/scarletaura
http://www.instagram.com/scarlet_aura_
http://www.twitter.com/Scarlet_Aura_
http://www.soundcloud.com/scarletaura



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top