Noutăți și comunicate

Trupa Sarmalele Reci canta la B'estfest Summer Camp

3 iulie 2011
Trupa Sarmalele Reci canta la B'estfest Summer Camp
Duminică, 3 iulie 2011, începând cu ora 17:40, trupa Sarmalele Reci va cânta la B'estfest Summer Camp alături de nume importante din muzica internațională: Skunk Anansie, Flogging Molly, Roger Sanchez, Mika, Lamb, Asian Dub Foundation, Pendulum, House of Pain și Hadouken.

Andras Zoltan, Emil Viciu, Dan Georgescu, Gabi Drăgan și Mircea Horvat își dau întâlnire cu fanii duminică pe scena mare de la B'estfest (Scena Ciuc). Pentru spectacolul de duminică, Sarmalele Reci au pregătit un set-up special ce include atât piese care i-au făcut celebri și iubiți în cei 18 ani de carieră cât și câteva noutăți.
După trupa Sarmalele Reci, pe scena mare de la B'estfest vor urca trupele: CTC, House of Pain și Pendulum.

Longevivă, iubită și aplaudată, trupa Sarmalele Reci împlinește în acest an vârsta majoratului. De-a lungul timpului, trupa a urcat pe scene mari, păstrându-și intacte spiritul și mesajul. Vremurile s-au schimbat, însă Sarmalele sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism. Fiecare își alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânță de revoltă. Din punct de vedere muzical, trupa a câștigat maturitate.

De 18 ani, Sarmalele Reci s-a impus ca una dintre cele mai originale și incomode trupe din muzica românească. Duminică, pe scena mare de la B'estfest Summer Camp vor răsuna hituri marca Sarmalele Reci.



Sursa: Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top