Noutăți și comunicate

Trupa Sarmalele Reci canta la after-party Muscel cLoverFest

1 septembrie 2011
Trupa Sarmalele Reci canta la after-party Muscel cLoverFest
Joi, 1 septembrie 2011, trupa Sarmalele Reci cântă în Târgoviște, la terasa "La scriitori", începând cu ora 20:00, în cadrul unui eveniment marca cLoverFest.

Invitată la festival, la cererea publicului, trupa nu a putut performa din cauza unei furtuni care a provocat grave avarii tehnice și a blocat drumul de acces.

Pentru a onora promisiunea făcută publicului, Sarmalele Reci vin la Târgoviște pe 1 septembrie pentru un after party foarte special.  Cu spiritul bineștiut, cu piesele care au consacrat Sarmalele Reci, dar și cu piese noi, trupa va sustine un recital pe terasa "La scriitori" (în zona cetății), joi, 1 septembrie, de la orele 20.30.

Longevivă, iubită și aplaudată, trupa Sarmalele Reci împlinește în acest an vârsta majoratului. De-a lungul timpului, trupa a urcat pe scene mari și și-a păstrat același stil și mesaj - vremurile s-au schimbat, însă "Sarmalele" sunt tot acide, au gust de ironie, îndulcite cu un strop de romantism. Fiecare își alege aroma proprie din ele: optimism sau sămânță de revoltă.

Sursa : Gal PR.



Evenimente recomandate

Top