Noutăți și comunicate

Trupa Sarmalele Reci a cantat pe 3 iulie 2011 pe scena mare de la B'ESTFEST

7 iulie 2011
Trupa Sarmalele Reci a cantat pe 3 iulie 2011 pe scena mare de la B'ESTFEST
Trupa Sarmalele Reci a cântat duminică, 3 iulie 2011, la B'ESTFEST, pe scena mare. Recitalul a fost aplaudat îndelung și bisat. Zoltan Andras, Emil Viciu, Gabriel Drăgan, Mircea Horvat și Dan Georgescu au avut în setlist piese din cei aproape 18 ani de activitate ai formației, incluzând și creații de dată recentă.

Trupă cu experiență scenică și maturitate artistică, Sarmalele Reci se exprimă cu atât mai bine cu cât scena e mai mare, reușind să transmită atmosfera specifică muzicii lor sutelor de sarmaliști prezenți la recital. 

2-TrupaSarmaleleReciacantat_14928.jpg

Fotografiile alăturate, semnate Alex Preda, redau  cel mai bine spiritul în care Sarmalele Reci au cântat la B'ESTFEST. Ceea ce nu se vede în imagini este excelenta colaborare dintre trupă și organizatori. Echipa B'ESTFEST a lucrat cu multă migală la fiecare detaliu de organizare și promovare. Trupa Sarmalele Reci a fost tratată așa cum merită o trupă de calibrul ei, cu respect și considerație. Între trupele internaționale și cele din România nu s-au făcut discriminări. 

3-TrupaSarmaleleReciacantat_11503.jpg
4-TrupaSarmaleleReciacantat_23644.jpg
Echipa Emagic ne-a demonstrat că în România showbiz-ul poate fi abordat cu profesionalism maximal, că respectul față de public și față de artiști sunt valori de care se ține cont, că bunăvoința nu este o virtute, ci o stare de spirit, atunci când oamenii care organizează sunt profesioniști și își iubesc meseria. Mulțumim echipei B'ESTFEST!" - Sarmalele Reci.

5-TrupaSarmaleleReciacantat_39788.jpg
6-TrupaSarmaleleReciacantat_11024.jpg

Sursa : Gala PR
http://www.galapr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top