Noutăți și comunicate

Trupa Rockabil lansează noul album Un cântec promis în club Manufactura

1 februarie 2020
Trupa Rockabil lansează noul album Un cântec promis în club Manufactura
Trupa Rockabil își lansează noul album "Un cântec promis" în Club Manufactura din Timișoara, sâmbătă pe 1 februarie 2020, de la ora 20:00.
https://www.youtube.com/watch?v=4i1uRigto5A

Despre Rockabil

Rockabil este o trupa de rock si blues infintat in 2007 de Grigore Bujor Hariga - chitară solo (component al grupului Pro Musica), Marian Draghia - chitară solo, vocal (ex-Pragu’ de Sus), Valentin Ivănescu - vocal, chitară ritm, chitară bas, claviaturi (ex-Şah-Mat), Adi Văduva - chitară bas, vocal (ex-Umber) şi Petre Prisăcaru - tobe (ex-Şah-Mat).

Rockabil s-a situat mereu în marja muzicii de foarte bună calitate. Fiecare concert e o dovadă de pasiune a muzicienilor și un prilej de bucurie pentru fani. Repertoriul abordat constă din piese clasice de blues, rock, folk-rock ale trupelor consacrate ale anilor ’60 si ’70, de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Primul album al formației se intitulează "Începuturi". "Un cântec promis" este al 2-lea material Rockabil la care trupa a lucrat încă din 2017 și care a apărut în decembrie 2019. Albumul conține 9 piese originale compuse de membrii formației și o prelucrare după un cântec tradițional de Crăciun.Intrarea la concert costă 20 lei iar biletele se pot achiziționa în seara concertului.
Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2267333116894713/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top