Noutăți și comunicate

Trupa Rockabella a lansat single-ul și videoclipul Steagul Alb featuring Doru Trăscău

28 noiembrie 2019
Trupa Rockabella a lansat single-ul și videoclipul Steagul Alb featuring Doru Trăscău
Trupa Rockabella a lansat noul single și videoclip "Steagul Alb" featuring Doru Trăscău de la The Mono Jacks.

Când tăcerea este câmpul de luptă și cuvintele devin arme, cine se predă și în fața cui? Tu cu cine te lupți de fapt? În "Steagul Alb" ne-am imaginat că putem aprinde lumina asupra unei clipe de nebunie. Și ne putem scufunda în această nebunie. Putem s-o transformăm în muzică, într-un dans al confruntării și vulnerabilității, în așa fel încât, înapoi în viața reală, să alegem să ne iubim.

Rockabella- Steagul Alb
https://youtu.be/82DZIvpKHmU

Detalii despre single-ul "Steagul Alb"

"Steagul Alb" este inclusă pe albumul "Clarobscur" și marchează prima colaborare dintre Rockabella și Doru Trăscău de la The Mono Jacks.Doru Trăscău - The Mono Jacks și Denis Bolborea Personajele principale din videoclip sunt interpretate de Teodora Moroșanu și Doru Trăscău și reprezintă un cuplu blocat într-un etern conflict. Dansatorii, Alexandra Bălășoiu și Denis Bolborea sunt manifestări ale alegerilor celor doi protagoniști, avataruri ce exprima prin dans, emoțiile și războaiele lor interioare. Videoclipul este regizat de Leyah, pe baza unui scenariu de Teodora Moroșanu. Florin Marica este director de Imagine, clipul fiind produs sub emblema Cadran Film cu susținerea R3 Film Rental. Coregrafia a fost creată de Alexandra Bălășoiu și Denis Bolborea.

"Steagul Alb" este mai mult decât un cântec despre relații sau un videoclip cu dans. Este strigătul după ajutor care acoperă gălăgia războiului dintre noi. Un alt mod de a spune că trebuie să ne spunem, totul
spune Teodora, solista Rockabella.


Detalii despre Rockabella

Rockabella îmbină influențe art-rock, alternative și indie-pop cu inserții de neașteptat. Dar cel mai mult îmbină trăiri. Acele secunde în care te oprești și nu înțelegi ce se întâmplă cu tine. Acel punct de liniște care se dizolvă în melodie, armonie și ritm. Fiecare cântec aprinde lumina asupra unei clipe trăite cu putere și o îmbracă în povestea infinită de dinaintea și din urma ei.

https://rockabella.ro/
https://www.facebook.com/RockabellaMusic/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top