Noutăți și comunicate

Trupa Robin and the Backstabbers lanseaza videoclipul „E vina mea” – cover Alex Velea

2 aprilie 2016
Trupa Robin and the Backstabbers lanseaza videoclipul „E vina mea” – cover Alex Velea
Robin and the Backstabbers prezintă acum videoclipul „E vina mea” – o replică a piesei „Din vina ta” lansată de Alex Velea acum doi ani.



Întregul experiment a fost instigat de către J&B și face parte din campania „Blending Spirits” unde artiști din zone muzicale complet diferite se întâlnesc pentru a prelucra în stil propriu o piesă din repertoriul celuilalt; în contrapartidă, Alex Velea a lansat o replică a piesei „Sat după sat”. Fie ca vorbim de muzica sau orice alt domeniu, J&B Blending Spirits cauta surprizele ascunse in colaborarile inedite dintre spiritele independente.

Robin and the Backstabbers – E vina mea (official video)

https://www.youtube.com/watch?v=hkJ2dalmaCI

„A fost ca atunci când erai în clasa a șasea și stăteai la coadă la dispensar să-ți vină rândul la vaccin: durerea ta nu va diferi cu nimic de a celorlalți dar va fi a ta. Și în tot timpul ăsta Glorioasa Imunitate se măsura statistic.
Timpul trecând, iată-ne-acum, după ce am stat la un altfel de coadă în speranța c-o să fie lângă noi toți prietenii noștri, cu același braț încă neatins, aceeași mânecă întoarsă pe dos, aceeași spaim-ascunsă-n poante și în cântece. Nu e ușor sa te arunci în cântecele altora. Mai ales când colegii tăi de vaccin cântă alte refrene. Dar cine-altcineva să...? Și să nu uităm, niciun ac nu a mușcat încă din niciun braț & nimeni nu are monopolul asupra Marii Dreptăți. Precum o sticlă de parfum spartă în capul iubitei tale, precum o noapte de barbut cu primarul și o zi de tras la plug cu Herzog, iată un cântec scris o dată și înțeles de două ori.
Și nu semnez nimic. Nu stă în obiceiul copiilor să accepte condiții.” - Robin

Regia și montajul videoclipului sunt semnate de Vlad Fenesan; imagine - Patru Paunescu, machiaj - Amalia Bot.

Robin and the Backstabbers:
Andrei Robin Proca – voce, chitară
Florentin Vasile – chitară, voce
Andrei Fântână – clape, saxofon
Oigăn – bass
Vladimir Proca – tobe
Radu Moldovan – percuție

http://fb.com/RobinandtheBackstabbers
http://www.arhanghel.sk


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top