Noutăți și comunicate

Trupa Robin and the Backstabbers deschide printr-un show inedit concertul Hollywood Vampires

12 mai 2016
Trupa Robin and the Backstabbers deschide printr-un show inedit concertul Hollywood Vampires
Luni, 6 iunie 2016, Robin and the Backstabbers vor prezenta un spectacol fără precedent înaintea concertului super grupului Hollywood Vampires format din Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry.Inovativi, non-conformiști și poetici, Robin and the Backstabbers și-au câștigat un loc de cinste în topul celor mai apreciate formații românești din arealul alternative.

Pentru concertul pe care îl vor susține înaintea celor de la Hollywood Vampires, RATB a pregătit un show special, accentuând dimensiunea cinematică a universului formației.

“E o mare onoare! Abia așteptăm să ne reîntâlnim cu toții și să stăm la povești. Vom redeschide volumul Arhanghel’sk, ne vom aminti de drumul dinspre Stalingrad și – cine știe! – poate ne vom uita un pic pe hartă și la ce ni se așterne înainte. Cu emoție, cu nerăbdare, să sune muzica din cântece!” au declarat cei de la Robin and the Backstabbers.

În 6 ani de istorie, trupa formată la inițiativa lui Andrei Robin Proca și-a trecut în palmares perfomanțe importante. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air.

(2) Trupa_Robin_and_the_Backstabbe_I4M1VfvL.jpg

Al doilea album al formației, Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk, a aniversat deja un an, fiind lansat oficial pe 8 mai 2015 și a înregistrat cifre de vânzări notabile pentru eșalonul alternative din România.Supergrupul Hollywood Vampires concertează în premieră în România pe 6 iunie 2016 la Romexpo din București. Formatia va aduce un tribut tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead și nu numai.

România este una dintre cele 5 țări europene și singura din aceasta zona geografică în care vor cânta cei de la The Hollywood Vampires, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistică, dar și pentru promovarea turismului în țara noastră.
Biletele pentru concertul The Hollywood Vampires se pot achiziționa din rețeaua Eventim și online de pe http://www.eventim.ro, la mai multe categorii de preț, în funcție de poziționarea locurilor și au prețuri cuprinse între 169 lei și 459 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment și susținut de Rock FM si PRO Cinema.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top