Noutăți și comunicate

Trupa RoadkillSoda deschide concertul Billy Corgan de la Arenele Romane

5 iunie 2019
Trupa RoadkillSoda deschide concertul Billy Corgan de la Arenele Romane
Va reamintim ca Billy Corgan (solistul Smashing Pumpkins), vine la Bucuresti pe 9 iulie 2019, la Arenele Romane, pentru un show exclusiv unde va prezenta live toate hiturile trupei care l-a consacrat dar si piese din cariera sa solo de pe toate albumele. In deschidere vor urca pe scena baietii de la RoadkillSoda, un mix de Psychedelic Rock cu pasaje de Stoner Rock si old school Hard Rock, pe care ei il numesc simplu rock'n'roll.


Despre RoadkillSoda

RoadkillSoda sunt o prezenta efervescenta pe scena rock-ului romanesc avand o activitate constanta din 2011. Fiind influentati de artisti precum Led Zeppelin, Hendrix sau Black Sabbath, RoadkillSoda si-au creat un sound propriu datorita si background-ului muzical pe care il au componentii trupei.

Cu turnee serioase in tara si peste hotare, in momentul de fata RoadkillSoda se numara printre cele mai iubite trupe din Romania.


Componenta RoadkillSoda

  • Mihnea Ferezan "Panda Elixir" - chitara (2011 - present)
  • Victor "Vava" Ferezan - bass (2011 - present)
  • Flavius Ardelean "Samurai" - tobe (2018 - present)
  • Andrei Gherghel "Byst" - voce (2018 - present)

Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Pentru acest eveniment nu este permisa renunarea la biletele achiziionate.

Un eveniment Metalhead powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Top