Noutăți și comunicate

Trupa Revolver va canta in deschiderea concertul W.A.S.P. de la Bucuresti

17 decembrie 2021
Trupa Revolver va canta in deschiderea concertul W.A.S.P. de la Bucuresti
Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a uneia dintre cele mai scandaloase, renumite și controversate trupe de heavy metal din lume - W.A.S.P., ocazie cu care americanii vor susține un turneu mondial ce va ajunge și la București. Concertul va avea loc pe data de 17.05.2022 la Romexpo, în București.

Formația sibiană REVOLVER a fost aleasă să deschidă concertul americanilor de la W.A.S.P.

Revolver este o trupă tânără foarte ambițioasă și mă bucur că putem aduce în atenția celor care vin să sărbătorească 40 de ani de activitate alături de W.A.S.P. o formație care se află la început de drum. Sper ca acest show să fie de bun augur pentru Revolver și, cântând pe aceeași scenă cu Blackie Lawless & W.A.S.P., un simbol al muzicii heavy metal, să îi motiveze și mai tare pentru a ajunge cât mai sus.

Nelu Brîndușan, reprezentantul organizatorului concertului W.A.S.P. de la București.

Formația Revolver a declarat:
E o onoare să cântăm în deschiderea concertului W.A.S.P. și suntem foarte încântați că avem șansa să arătăm publicului muzica noastră. Suntem bucuroși că au ales să încurajeze și să promoveze o trupă locală tânără.


Revolver este una dintre cele mai tinere formații din România, formață din 5 adolescenți sibieni cu vârste între 15 și 17 ani.
În septembrie 2021, tânăra formație a lansat primul material discografic intitulat “Revolter”.
Piesele incluse pe acest prim album vorbesc despre curajul de a te opune grupului majoritar („Sclav”), despre prima dezamăgire în dragoste („Tu”), despre conflictul dintre generații („Adu-ți aminte”) sau despre maturizare și creșterea respectului de sine („Trecut”).

Revolver inseamna:
  • Dragoș Rădulescu – voce
  • Ștefan Marcu – chitara, voce
  • David Neacșu – chitară
  • Luca Barbu – bass
  • Haris Mureșan – tobe
Concertul de la București este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock și recomandat de Rock FM.
(2)trupa-revolver-va-canta-in-deschiderea-concertul-w.a.s.p.-de-la-bucuresti_de6cfe.jpg
Biletele sunt disponibile online prin www.AmBilet.ro ( https://www.ambilet.ro/tc-events/w-a-s-p/ ), la următoarele prețuri:
  • 159 lei – Presale / Normal Circle (ultimele 400 de bilete până pe data de 16.05.2022)
  • 170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
  • 189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 80 bilete)
Reamintim faptul că biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020 (amânat din cauza pandemiei de covid) sunt valabile pentru 17.05.2022 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.
IMPORTANT: având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, să suplimentăm numărul de bilete.

REGULI:
Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.

Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top