Noutăți și comunicate

Trupa Postmodern Jukebox lanseaza noul album 'Swing The Vote'

29 mai 2016
Trupa Postmodern Jukebox lanseaza noul album 'Swing The Vote'
Duminică, 29 mai 2016, Events vă invită la un concert al trupei Postmodern Jukebox la Sala Palatului din Bucuresti.Originala trupă Postmodern Jukebox lansează un nou album, intitulat cum nu se poate mai potrivit pentru apropiatele alegeri locale din București: “Swing The Vote”. Inspirat de campania electorală americană, discul reunește o serie de colaborări cu membri mai vechi ai familiei Postmodern Jukebox - Shoshana Bean, Robyn Adele Anderson sau Ariana Savalas, dar și voci noi - Addie Hamilton sau Brielle Von Hugel. Biletele VIP și locurile din sectoarele B, C, K, L sunt epuizate în acest moment.

“Dragi români, în acest an, în America suntem în mijlocul uneia dintre cele mai dezbinate campanii electorale din istoria politică americană. Și înțeleg că și în România încercați aceeași senzație. Cu toții suntem în căutarea unui candidat ca nimeni altul, un candidat care să poata unifica și aduce optimism, bucurie... și muzică autentică, reală, concetățenilor noștri. Aici intervenim noi”, spune cu umor Scott Bradlee, creierul proiectului Postmodern Jukebox. Albumul “Swing The Vote”este disponibil pe ITunes și Google Play, și include piese precum Hollaback Girl - Vintage Swing Gwen Stefani Cover ft. Robyn Adele Anderson

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sO_bbiC19ag

sau Cry Me A River - Vintage '50s R&B Justin Timberlake Cover ft. Von Smith

https://www.youtube.com/watch?v=7OBGdwT8jsQ

Într-o fișă de candidați la bună-dispoziția oricărui cetățean îndrăgostit de muzică, cei de la Postmodern Jukebox sunt foarte convingători. Cu aproape un București de susținători fideli pe YouTube (ating în curând 2 milioane de abonați, cam cât populația Capitalei) și peste 400 milioane de vizualizări, știu cum să facă muzica atât de interesantă încât să devină virală, demonstrând o capacitate uimitoare de relua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe piese vintage. Apăruți peste noapte din adâncurile Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scott Bradlee. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul.

(2) Trupa_Postmodern_Jukebox_lanse_8u73RajSo.jpg

Biletele rămase în vânzare la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160 și 200 lei, în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe http://www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1137322116339787/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top