Noutăți și comunicate

Trupa Phenomenon va fi prezenta in cadrul a doua evenimente in aceasta toamna, in Bucuresti

14 noiembrie 2012
Trupa Phenomenon va fi prezenta in cadrul a doua evenimente in aceasta toamna, in Bucuresti
Trupa PhenomenOn a pregatit pentru aceasta toamna un nou single si vrea sa va surprinda cu un sound nou, o combinatie de "alternative metal" cu influente "dubstep".

Primul concert va fi in cadrul "Mother Chapter End of Season Party", in clubul Chaos Venue (str. Turturele nr. 11), la inchiderea sezonului moto al prietenilor de la Chopper Academy M.C., in data de 17 noiembrie 2012, alaturi de trupele 9, 7 Richter si Voodoo.

Al doilea eveniment va avea loc in data de 6 decembrie 2012, in Music Club (str. Baratiei nr. 31), in deschiderea caruia va canta foarte tanara trupa Rock Incorporation, formata din elevi ai "Rock School", talentati si ambitiosi.

Phenomenon 2012 se defineste ca o trupa de "alternative metal", cu un sound personal si original, rezultat din preferintele si experientele muzicale membrilor trupei:

Catalin Tamazlicaru (voce)
Andrei Balasa (chitara)
Robert Acsintoaie (bass)
Alex Ursache (tobe)

Trupa PhenomenOn este o trupa formata din 4 tineri muzicieni, cu un excelent background muzical, avand la activ 5 ani de activitate muzicala intensa, sute de concerte sustinute in Romania si in strainatate (Belgia, Anglia, Suedia, Serbia, Croatia, Bulgaria, Moldova), nenumarate premii la concursurile de gen, doua albume de studio si mai multe videoclipuri.

In vara lui 2012 trupa PhenomenOn a cantat in deschiderea primului concert din Romania al trupei americane Linkin Park.

Un moment de referinta in istoria trupei este castigarea finalei pe Romania a prestigiosului concurs mondial The Global Battle of The Bands, în 2009, ajungand astfel in finala mondiala de la Londra, unde ocupa un excelent loc 7 intr-un clasament de 42 de trupe.

Phenomenon s-a infiintat pe 9 mai 2007 avand in componenta 4 foarte tineri muzicieni, dornici sa cante si sa experimenteze muzical pentru a-si gasi
propriu stil muzical.

De a lungul timpului, trupa PhenomenOn a avut sute de concerte sustinute in cluburi, pe scene mari de spectacol, in pietele centrale a numeroase orase,
la festivaluri, concursuri si evenimente internationale.

http://www.phenomenon.ro
http://www.facebook.com/phenomenonband



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top