Noutăți și comunicate

Trupa PHENOMENON va concerta in Belgia

6 septembrie 2009
Trupa PHENOMENON va concerta in Belgia
Formatia romaneasca PHENOMENON va concerta pe 6 septembrie in Anvers (Antwerpen), Belgia. Ei au fost invitati ca "special guests" de organizatorul festivalului ARock si Director National GBOB din Belgia, Luc Luypaerds si de Cristin Tomeci, Director International GBOB si presedinte Music Europe. Cei doi i-au remarcat pe baieti live in Bucuresti in decembrie 2008 cand PHENOMENON au participat la GBOB Romania si apoi au cantat si in deschidere la trupa rock belgiana EXPERIENCED.

Cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani trupa Phenomenon este una din revelatiile muzicii autohtone de care cu siguranta vom mai auzi. La o varsta atat de frageda trupa a avut deja zeci de concerte si au participat la festivaluri, au fost invitati in studiourile TVR si radio. Baietii sunt talentati dar studiaza in acelasi timp intensiv muzica. Cu un stil puternic, dinamic cei 5 pusti urmeaza linia mentorilor lor din Romania.

Concertul din Belgia reprezinta spargerea ghetii in lumea muzicala internationala si ii va ajuta cu siguranta sainteleaga mai bine incotro se indreapta muzica in Europa, care sunt tendintele si nivelul din showbizz-ul alternativ si underground.

Puteti viziona noul videoclip "Baga Riffu" al trupei PHENOMENON sau asculta piesele lor vizitand website-ul oficial http://www.phenomenon.ro/ sau www.youtube.com/onphenomen.

Le uram mult succes in Belgia si daca va aflati in preajma pietei centrale din Merksem (Antwerpen) duminica 06 septembri 2009 va asteptam sa sustineti trupa romaneasca PHENOMENON. Participa 15 formatii iar festivalul incepe la ora 14:00.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta trupa direct prin e-mail-ul contact@phenomenon.ro.

Informatii suplimentare despre Global Battle Of The Bands si modalitatile de inscriere in concurs le puteti gasi pe website-ul oficial http://www.gbob.com/.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top