Noutăți și comunicate

Trupa Phenomenon lanseaza primul videoclip - Baga Riffu

3 august 2009
Trupa Phenomenon lanseaza primul videoclip - Baga Riffu
Trupa Phenomenon este o formatie romaneasca de muzica rock de copii si adolescenti care a luat oficial nastere in 2007 in Bucuresti.
Totul a inceput cand chitaristul Andrei Balasa a dorit formarea unei trupe rock. Dupa multe incercari de colaborari cu diversi artisti el ii intalneste pe fratii Nicolau (Iulian, Florian si Mario) cu care incepe sa cante. Incet, incet, trupa Phenomenon a devenit din ce in ce importanta, membrii sai luand in serios repetitiile si concertele pe care le-au sustinut.

Acum toti cei 5 membri ai trupei sunt prieteni, ei fiind cei ce compun piesele trupei, lucrand pentru aparitia primului album PhenomenOn.

Compozitii proprii: Un nou Inceput, Spune-mi, Baga Riffua, Patetic, Dream of love, Revolution, Victims Of Changes, Dorinta, Sperante Desarte, Prezentare Dinamica si Nu.

Coveruri: Perfect Strangers si Smoke on the Water de la Deep Purple, Enter Sandman de la Metallica, Slither de la Velvet Revolver si multe altele.

In sfarsit, trupa are si un videoclip la piesa Baga Riffu regizat de Valentin Partenie (www.valentinpartenie.blogspot.com), regizor ce vine din Timisoara.
Valentin Partenie este regizor si producator de film indepenedent, care are in palmares mai multe premii internationale pentru scurt metraje.
Filmarile au durat 12 ore si au avut loc in doua locatii.
Elementul savuros a fost folosirea unei trambuline de 4,5 m care a generat niste sarituri spectaculoase rezultand o imagine foarte speciala.
Videoclipul are un montaj dinamic si o filmare moderna.S-au folosit mai multe camere de filmare, inclusiv o camera mobila montata pe chitara.
Cei cinci componenti a formatiei n-au avut nici o emotie in fata camerelor de filmare. Inedit a fost faptul ca dupa terminarea filmarilor au fost cu greu induplecati sa paraseasca trambulina.
Videoclipul poate fi vizionat in premiera la urmatorul link: http://www.youtube.com/watch?v=QXp0IbCUOqQ
iar lansarea oficiala va avea loc intr-un club din Bucuresti in toamna.
Trupa a avut numeroase concerte, in diverse cluburi din Bucuresti in Vama Veche, Saturn, Vaslui, Alba Iulia, Mangalia, avand de asemeni si aparitii Tv.
Au cantat pe aceeasi scena cu trupe ca Phoenix, T.M.Stevens (USA), Compact, ViA a de Vie, Adi Manolovici, Quartz, Cyfer's sin, Bucovina, Asheana, Ura de dupa Usa, Old news, Blind Spirits, Himere, Doorway, Alex Tomaselli Blues Band, Voodoo, Glissando, Dirty Shirt, Experienced (Belgia), Zeroscape (Canada), Babylon Presion ( Franta)
Mai multe informatii pe site-ul oficial al trupei www.phenomenon.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top