Noutăți și comunicate

Trupa Phaser a lansat single-ul Suntem doar noi

16 noiembrie 2019
Trupa Phaser a lansat single-ul Suntem doar noi
În noiembrie 2019, trupa Phaser lansează single-ul intitulat "Suntem doar noi". Videoclipul a fost filmat parțial în România, la Timișoara, dar conține și material realizat în aventura pe care trupa a avut-o în Japonia pe străzile din Tokyo, Kyoto și Osaka.
https://youtu.be/YxoLmmJ5Mf4

"Suntem doar noi este despre fiecare moment în care am suferit sau în care am fost cu adevărat fericiți. Toate experiențele trăite ne fac ceea ce suntem", declară membrii trupei.
Asculta piesa: https://Phaser.lnk.to/SuntemDoarNoi
Piesa beneficiază și de o variantă acustică live cu un video one-shot, care va fi publicat înainte de finalul anului.


Despre trupa Phaser

Phaser este o trupă pop-rock care s-a format în Reșița și s-a maturizat în Timișoara. Trupa s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa Pour toi et pour moi care a devenit primul single oficial și care s-a conturat și într-un videoclip.

În septembrie 2017 Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian "Vita" Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. În 2019 au apărut single urile Demon, Liniștea și Spune-mi unde ești, acesta din urmă cu videoclip. Pentru 2020 trupa pregătește lansarea primului album.

Componență Phaser

  • Carina DUMITRU (voce)
  • Radu RACZ (bas)
  • Sebi BÂRZEIANU (chitara)
  • Lucian OPRIȘAN (clape)
  • Arnold BIRTA (tobe)


Evenimente recomandate

Top