Noutăți și comunicate

Trupa Palma Hills lanseaza albumul Beyond The Hills la Timisoara

2 februarie 2017
Trupa Palma Hills lanseaza albumul Beyond The Hills la Timisoara
Joi, 2 februarie 2017, de la ora 21:00 va invitam la lansarea albumului Beyond The Hills al formatiei Palma Hills in Timisoara in Club Manufactura (Splaiul T.Vladimirescu Nr.9).
Support act: 10 leiPalma Hills este o trupă de rock n roll care a fost fondată în anul 2012, în Odorheiu-Secuiesc. Formația cu sediul la Cluj-Napoca are patru membrii: Butu Arnold (vocalist, compozitor, chitară), Lukacsi Elod (chitară), Siklodi Bator (bas), Laszló Peter (tobe).
În cea mai mare parte era influențată de genurile Indie, Blues Rock, Garage și de către mentalitatea anilor 60 - 70.
Prima perioadă s-a petrecut prin experimentare și căutarea drumului, anul 2014 era care a adus primele realizări în istoria formației, dintre care cel mai semnificativ este concertul la Sziget 2014 (Youropen Program, Europe Stage). De asemenea în acest an au lansat primul EP al lor, numit Private Section.
2015 a însemnat o perioadă nouă de succes pentru trupa, care era numit Face Today în vremea respectivă.
La primăvară au început sezonul cu un scurt turneu, care a traversat mai multe țări din Europa Centrală (Ungaria, România și Austria), a fost primul turneu în viața trupei. Asta era urmat de lansarea celui de al doilea EP cu titlul We're On The Way, There's No Worry, și de o vară plină de evenimente.
Au susținut concerte la numeroase festivale din România și Ungaria, cele mai semnificative dintre acestea au fost Electric Castle Festival, TIFF (Transilvania International Film Festival), Untold (We are rocking the city), Zilele Prieteniei Bergenbier (Cluj Napoca și Brașov). La sfârșitul anului au participat și la finala națională GBOB România 2015.
La scurt timp după asta au decis să schimbă numele trupei la Palma Hills. Formula și genul musical al formației a rămas neschimbat, dar conceptul nou era necesar pentru dezvoltarea și procesarea formației.
Pe parcursul primei jumătăți a anului 2016, au susținut mai multe concerte la A38 din Budapesta. Cele mai importante concerte de vară au fost la BelFeszt, Sziget Festival și Focus Festival.
În ianuarie, 2017 va fi lansat primul album al trupei Palma Hills.

Fb event: https://www.facebook.com/events/236348290148585/

Pentru mai multe detalii:
Facebook: https://www.facebook.com/palmahills
YouTube: https://www.youtube.com/user/facetodayofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top