Noutăți și comunicate

Trupa Otherside lanseaza albumul de debut in Club Control

9 februarie 2016
Trupa Otherside lanseaza albumul de debut in Club Control
Marți, 9 februarie 2015, în Club Control, va fi lansat „Neverending”, albumul de debut al trupei Otherside. Trupa a publicat un videoclip 360° al unei sesiuni live în care au interpretat piesa „Falling Down”.

Otherside – Falling Down (live 360 video)
https://youtu.be/VZjlHYY14rQVideoclipurile 360 propun o experiență imersivă și se vizionează ideal pe telefon sau tabletă, mișcând dispozitivul sau făcând swipe în direcția în care vrei să urmărești imaginea. Pentru navigarea într-un browser obișnuit de PC, folosește mouse-ul (click & drag) sau tastele W, A, S, D.

Proiectul Otherside a luat naștere anul trecut și are deja o bogată experiență live, urmând să fie prezent și pe scenele unor importante festivaluri din această vară. Cu un single lansat în SUA și un prim album ce sfidează orice așteptări despre cum ar trebui să sune muzica electro, Otherside reușesc să îmbine momente chill, introspective, cu o explorare îndrăzneață a texturilor sonore și o energie demnă de orice dance floor care se respectă.

Este prima dată în viața mea când am făcut doar ceea ce am simțit. Am modificat piesele de multe ori până am ajuns la forma finală – au fost zile în care eram inspirat, productiv, și zile în care simțeam că nu pot să fac nimic. Otherside pentru mine înseamnă pasiune, încredere, schimbare și un nou început.” – Victor, solist și producator Otherside

Primul album Otherside, intitulat „Neverending”, se lansează marți, 9 februarie, după ora 21:00 în Club Control (str. Constantin Mille nr. 4, București).

http://www.othersidemusicofficial.com
http://fb.com/othersidemusicofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă