Noutăți și comunicate

Trupa Olympus Mons va deschide concertul Trooper - De la inceputuri

28 septembrie 2020
Trupa Olympus Mons va deschide concertul Trooper - De la inceputuri
Vă reamintim că pe 24 octombrie 2020 Trooper va susține un concert special pe scena Arenelor Romane, cu ocazia a 25 de ani de la înființarea formației. Evenimentul se numește "De la începuturi" și va include cele mai iubite piese Trooper. În cadrul evenimentului, fanii vor putea asculta în premieră viitorul single al formației, o piesă de peste 18 minute.

Invitații celor de la Trooper sunt cei de la Olympus Mons. Una dintre cele mai tinere trupe din scena rock românească, Olympus Mons sunt câștigătorii din 2020 ai festivalului Posada.

Olympus Mons
Trupa de doom metal, Olympus Mons -OM - a fost lansată în 2018 de către membrii fondatori Victor (voce), Cristi (chitară), Alex (chitară bass), Cristian (tobe) și Antonia (clape). Dovadă a puternicii chimii muzicale ce îi leagă, drumul până la compoziție a fost scurt, în doar câteva luni trupa avand deja finisate 7 piese. Olympus Mons a lansat primul video oficial în decembrie 2019 pentru piesa "The Heavens Below", urmat în februarie anul acesta de "Darkness Takes Over". Formația aduce un sunet proaspăt în industria de doom metal autohtonă, cu piese noi care vorbesc profund despre experiențele personale ale membrilor trupei și își propun să aibă un impact emoțional puternic asupra publicului lor.

Coiotu’ a declarat:
Olympus Mons este una dintre cele mai interesante trupe tinere. Ne bucurăm mult să îi avem alături de noi în acest moment frumos al carierei. Ne leagă multe lucruri de acești muzicieni și suntem siguri că vor avea un traseu bestial în scena muzicală. Ne plac oamenii care scriu muzică fix așa cum simt. Fără să caute artificii, fără să încerce să fie la modă, fără povești. Suflet și atât! (…) În acest an ne doream să organizăm un concert uriaș prin care să marcăm primii 25 de ani de carieră. Din păcate, contextul nu ne mai permite acest lucru. Cu toate astea, nu ne putem preface că nu avem ceva de sărbătorit. Așa că am vrut neapărat să strângem în jurul nostru prieteni buni, alături de care să traversăm istoria Trooper. Avem nouă albume despre care să povestim, avem o piesă nouă de 20 de minute, avem mii de povești strânse în suflet. Suntem nerăbdători să ne revedem cu toți oamenii minunați care de atâția ani ne zâmbesc din fața scenei.


Prețul unui bilet este de 50 de lei. Le puteți cumpăra intrând pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

Trupa Trooper
În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și pot fi achiziționate cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în tara și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Află mai multe despre TROOPER:
Facebook - https://www.facebook.com/TrooperRocks
Site - www.trooper.ro
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nQoVVNwutGfczOpMK7HTd?si=F5EkzmKGRc2hEpwl6h-6ng
Pagina eveniment - https://www.facebook.com/events/345187550173279/
Instagram - https://www.instagram.com/trooperromania/
YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA
Bilete- https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-de-la-inceputuri-59865/

Află mai multe despre OLYMPUS MONS:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC2Erg_ODSJI5h9Zi3U3k0tQ
Facebook: https://www.facebook.com/olympusmonsofficialband/
Instagram: https://www.instagram.com/olympusmonsdoommetal/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5Y9v16EOsnlEtMcU6zI6UB


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă