Noutăți și comunicate

Trupa Nuanțe lansează albumul 'Cântece Mute' la Timișoara

23 aprilie 2023
Trupa Nuanțe lansează albumul 'Cântece Mute' la Timișoara
Duminică, 23 aprilie 2023, începând cu ora 20.00, trupa Nuanțe vine la Timișoara în clubul Manufactura pentru a-și lansa cel de-al treilea album intitulat “Cântece Mute”. Accesul la concert costă 30 de lei. https://www.youtube.com/watch?v=PbcGxwaHEic
Nuanțe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul lor pendulează de la ritmuri energice până la acorduri melancolice. Până în prezent trupa a înregistrat două albume de studio: „Două Minute”, apărut în aprilie 2019 și „Eva” în luna mai a anului 2021.

Cântecele mute sunt despre pustiu, despre non-trăiri, despre inamicul care trăiește în mintea noastră și care nu ratează nicio ocazie să ne omoare cu propriile mâini goale, despre demonii și focurile din raiul sufletelor noastre, despre aproapele nostru și realitatea închipuită pe care i-o atribuim, despre sentimentele noastre încătușate, despre betonul pe care îl înghițim, despre strada cu care ne contopim, devenind o singură ființă gri.

Cântecele mute sunt despre sufocare, înec, frig, dar și despre speranță. Speranța pe care deja o cunoaștem în adâncurile noastre, încrederea într-un "eu" mai puternic, mai înțelept, mai curajos. Totul e un joc violent, o fugă spre ultima destinație la care ajungem fără voia noastră în cea mai neagră zi.

Membrii trupei sunt Edi Bolbea la voce și bass, Alex "Andu" Stoia la chitară și Gabriel Arsene la tobe.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top