Noutăți și comunicate

Trupa norvegiana Fixation lanseaza single-ul 'Stay Awake' alaturi de un videoclip

3 decembrie 2021
Trupa norvegiana Fixation lanseaza single-ul 'Stay Awake' alaturi de un videoclip
Greu, frumos și politic: Fixation lansează o nouă piesă și un videoclip intitulat „Stay Awake”!
Ascultă single-ul aici: https://orcd.co/fixation

Stay Awake a fost deja prezentat la BBC Radio 1 Rock Show cu Daniel P. Carter, precum și în Kerrang Magazine și Kerrang Radio cu Alex Baker, în timp ce potrivit Metal Hammer Germany și Kerrang Magazine, Fixation este unul dintre cei mai promițători nou-veniți internaționali. Mai multe single-uri și un album de debut vor urma în 2022.

Cu o performanță vocală excepțională a lui Jonas Hansen combinată cu riff-uri de chitară grele, tobe și elemente electronice, Stay Awake îi surprinde cu adevărat pe ascultătorii lor într-un amestec minunat de crud, frumos și greu.
Stay Awake este un cântec întunecat și misterios, cu tone de energie și furie, dar în același timp are un caracter dor și melancolic.
afirmă chitaristul Martin Selen despre piesă.

Versurile pentru Stay Awake au apărut după năvala congresului din America, unde Fixation a simțit nevoia să-și exprime gândul în jurul evenimentului. Cântecul a evoluat pentru a vorbi împotriva ignoranței, urii și nedreptății și, prin această Fixare, doresc să aducă mai multă atenție asupra standardelor duble care contribuie la o lume nesigură și divizată.

Stay Awake vorbește împotriva modului ipocrit prin care unii oameni care văd societatea de astăzi. Mulți oameni aleg să fie orbi la situațiile pe care nu vor să le facă față. În timp ce se îndepărtează de nedreptate, ei se concentrează în schimb pe ceea ce este cel mai benefic pentru ei înșiși. De asemenea, arată cum mulți oameni luptă cu o revoluție despre care chiar nu știu despre ce este vorba.

spune vocalistul Jonas Hansen.

Fixation inseamna:
  • Jonas Hansen- Vocal
  • Martin Selen – Chitară
  • Tobias Østerdal – Chitară
  • Martin Gravdal - Bas
Echipajul:
Studio: Nabolaget Studio
Inginer de tobe: Roar Nilsen, Tobias Østerdal
Producție: Jonas Hansen, Tobias Østerdal și Martin Selen
Mixat de: Tobias Østerdal
Masterizat de: Morgan Nicolaysen
Artwork: Lasse Almqvist Scherven

https://www.youtube.com/watch?v=J5XRWux8f9U
Fixation este o trupă metalcore din Norvegia, care combină liber elementele electronice cu rock-ul de stadion și metal. Riff-uri captivante, sintetizatoare dinamice melodioase, bass puternic și ritmuri de tobe le fac un roller coaster de agresiune melancolică. Cu versuri serioase și o abordare revigorantă a criticii sociale, ei transmit interpretarea subiectelor actuale în scrisul lor. Ori de câte ori muzica atinge profunzimea vulnerabilității sale frumoase și blânde, ești brusc aruncat înapoi din nou de riff-uri și linii de bas agresive. Rezultatul este o muzică convingătoare și masivă, care atrage o generație mai degrabă decât fanii unui anumit gen.
(2)trupa-norvegiana-fixation-lanseaza-single-ul-stay-awake-alaturi-de-un-videoclip_12ca7e.jpeg
Debutul lor, EP-ul Global Suicide, a fost lansat în toamna lui 2020 și a primit un răspuns internațional impresionant atât în ​​presă, cât și în serviciile de streaming. „... pur și simplu un debut impresionant! Dacă acesta ar fi fost un album cu drepturi depline, ar fi ajuns foarte mult pe listele Albumului Anului.” - Revista Norway Rock. Metal Hammer Norway au fost, de asemenea, foarte impresionați și declarati; „Sună ca un milion de dolari. Există atât de mult talent aici încât este aproape emoționant și ce vocalist uimitor are această trupă în Jonas Hansen! Este pur și simplu o revelație. Wow !!"

https://www.youtube.com/watch?v=9C6zrgRwCL0
https://open.spotify.com/artist/4XbPyHXCANCyqyrqALccrI?si=I73rhPLeT7qXoHgqBZWE4w&dl_branch=1
https://www.facebook.com/FixationMusic
https://www.instagram.com/fixationband/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top