Noutăți și comunicate

Trupa Next EX lansează noul single și videoclip 'Shape Me' printr-un concert la Expirat

29 ianuarie 2019
Trupa Next EX lansează noul single și videoclip 'Shape Me' printr-un concert la Expirat

Marți, 29 ianuarie 2019, trupa bucureșteană Next EX lansează noul single și videoclip "Shape Me" printr-un concert la Expirat - Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1), începând cu ora 21:00.
Biletele pot fi achiziționate în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 25 de lei.

"Suntem suma proiecțiilor celorlalți. Fiecare om te privește prin filtrul propriu, vede mai degrabă imaginea ideală despre tine decât ceea ce ești tu. Nu de puține ori ajungem să credem aceste proiecții mai mult decât ceea ce ar trebui să știm despre noi înșine. Tânjim după iubirea celuilalt încât ajungem să ne ignorăm instinctele și să ne pierdem autenticitatea. Cine sunt eu dacă nu o sumă a tuturor buzelor care m-au modelat după propriile idealuri?" - Andrea, Next EX

Next EX - Shape Me (video teaser)
https://www.youtube.com/watch?v=4gf7qfh_3Ro&feature=youtu.be

Debutând în vara anului 2016 cu single-ul "Hey Girl (Self-Conscious Talk)", Next EX au crescut repede în preferințele unui public doritor de ceva nou. Piesa a fost primită excelent, fiind difuzată în heavy rotation la Radio Guerrilla unde trupa a avut și prima apariție într-o emisiune live, în cadrul Guerrilla LogOUT cu Bogdan Șerban. Următorul single, "Close", lansat la scurt timp, a venit să completeze imaginea proaspetei formații: un sound actual, electro/pop cu baze alternative, o atmosferă electrizantă, dark glam, versuri personale cântate de o voce feminină versatilă și expresivă.

Aflat în lucru timp de mai bine de doi ani, albumul de debut Next EX, intitulat "Mistakes", a fost lansat la finalul anului 2017. Anul 2018 a găsit formația pregătind un nou material de studio, lansând un single proaspăt - "Holy Grail" - însoțit de un videoclip spectaculos, filmat dintr-un singur cadru, participând la seria de evenimente Street Food Festival din toată țara (concertând în opt orașe) și concertând la două festivaluri internaționale de tip showcase, dedicate tinerelor formații ce aspiră la o carieră internațională: EEMC (Sibiu) și Indirekt Showcase (Belgrad).

Next EX - Holy Grail (special live performance)
https://www.youtube.com/watch?v=IDvPjSsmsCU&feature=youtu.be

Fiți așadar alături de Next EX pe 29 ianuarie 2019 la Expirat - Halele Carol la concertul de lansare a noului single și videoclip "Shape Me"! Biletele pot fi achiziționate în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 25 de lei.

Next EX:
Andrea Sofronie - voce
Robert Iulian - clape, synth, chitară
Sergiu Stanciu - tobe, percuție

https://www.facebook.com/nextexofficial
https://www.instagram.com/nextexofficial/



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top