Noutăți și comunicate

Trupa Next Ex canta alaturi de Phantogram (US) si CCSE pe 30 martie in Quantic

10 martie 2017
Trupa Next Ex canta alaturi de Phantogram (US) si CCSE pe 30 martie in Quantic
Joi, 30 martie 2017, trupa New Yorkeză Phantogram va canta in premiera la Bucuresti in
Quantic Club. Lineup-ul serii este completat de Cred Ca Sunt Extraterestru si Next Ex.Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

Acestea costa dupa cum urmeaza:
- Presale: 100 de lei Golden Circle, 85 de lei Acces General
- La intrare: 120 de lei Golden Circle, 100 de lei Acces General

Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 300 de bucati.


Despre Next Ex

NEXT EX este o trupa din Bucuresti, cu influente electro pop alternativ, care a debutat ca un proiect de studio in vara anului 2016 cu single-ul "Hey Girl”. Piesa a avut un feedback foarte bun din partea ascultatorilor in urma difuzarilor pe numeroase posturi de radio, in special pe Radio Guerrilla unde au si fost invitati pentru prima lor sesiune live, in cadrul emisiunii "Imi place sa LogOUT cu Bogdan Serban". In urma lansarii primului single, NEXT EX a avut parte de recenzii pozitive atat pe bloguri autohtone cat si internationale. La numai doua luni de la debut, NEXT EX revenea cu un al doilea single, "Close” care transmite inca de la primele acorduri un mesaj incitant si jucaus. Filmarea videoclipului a fost o experienta interesanta si plina de adrenalina, aceasta avand loc pe un heliport din Bucuresti.

http://www.youtube.com/watch?v=KxvCjIRctiU

Inceputul lui 2017 gaseste trupa in studio pentru finalizarea inregistrarilor albumului de debut, iar pe 21 martie in Club Control trupa a lansat noul single/videoclip ce anunta aparitia albumului, "Superhero”:

http://www.youtube.com/watch?v=jpPgPjP7eLk

NEXT EX inseamna: Andrea - voce, Robert - clape si chitara, Sergiu - baterie si percutie
http://www.facebook.com/nextexofficial/


Despre Phantogram

Josh Carter si Sarah Barthel au format trupa in 2007 iar numele a fost inspirat de o iluzie optica cu acelasi nume in care doua imagini bidimensionale apar a fi tridimensionale. Trupa isi compune piesele intr-o cabana izolata din Upstate New York pe numele sau: Harmony Lodge. Phantogram au lansat trei albume de studio ("Three" si "Voices" ajungand chiar pe pozitia 3 in topurile americane de specialitate) si patru EP-uri si au sustinut turnee alaturi de nume grele precum Alt-J sau Muse in cadrul turneului european Drones World Tour 2016. Trupa a sustinut si cateva recitaluri de exceptie la Late Night with Jimmy Fallon, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. The Late Show with Stephen Colbert sau Jimmy Kimmel Live, recent, in decembrie 2016.

http://www.facebook.com/Phantogram/


QUANTIC: Intrarea Grozavesti din Parcul Grozavesti langa statiile de metrou Politehnica sau Grozavesti (fostul Ecran Club - acces facil cu masina din Bd Iuliu Maniu si Cotrocei sau de pe Pasajul Basarab)

Harta: http://www.bit.ly/QuanticRo
Un eveniment Beatfactor powered by BestMusic Live Concerts si unsitedemuzica.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top