Noutăți și comunicate

Trupa New Jersey - tribut Bon Jovi, vine din Italia la Hard Rock Cafe pe 17 februarie

17 februarie 2017
Trupa New Jersey - tribut Bon Jovi, vine din Italia la Hard Rock Cafe pe 17 februarie
Vineri, 17 februarie 2017, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană tribut Bon Jovi, New Jersey. Vino să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” și multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formația tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesioniști, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în fața publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale și savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipsește nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiștii preferați sunt chiar lângă tine, colecția de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai placută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro si în rețeaua fizică de 1800 de puncte http://www.iabilet.ro/retea adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au următoarele prețuri:
- VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 40 de lei

(2) TrupaNewJersey-tributBon..._WQacl7fg.jpg
Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top