Noutăți și comunicate

Trupa Monarchy tine secreta identitatea noului tobar

7 februarie 2013
Trupa Monarchy tine secreta identitatea noului tobar
Joi, 28 februarie 2013, trupa Monarchy te invita in Ageless Club din Bucuresti la un concert alaturi de Negative Core si Reborn.

La putin timp de la castigarea concursului organizat de revista germana Legacy, Monarchya inceput auditiile pentru postul de tobar.  Dupa o serie de jam-uri cu mai multi candidati, trupa s-a intregit cu un membru care imparte aceeasi viziune muzicala cu formatia bucuresteana. El se muleaza perfect pe stilul Monarchy, atat in ceea ce priveste experienta pe scena cat si determinarea de a veni intotdeauna cu un produs muzical excelent. Tobarul Monarchy nu este deloc strain de peisajul muzical romanesc; a cantat cu unele dintre cele mai cunoscute trupe si artisti de la noi si are la activ peste 17 ani in spatele setului de tobe.

Identitatea lui va ramane o surpriza pana la concertul de pe 28 februarie 2013, cand Monarchy va canta in deschiderea nemtilor de la Contradiction. Astfel, toti fanii Monarchy care vor sa il cunoasca pe noul membru al familiei sunt invitati in Ageless Club la un concert care promite sa satisfaca toate gusturile, alaturi de ei mai urcand pe scena Negative Core si Reborn.

Dragos Cretu (vocal) "Aceasta schimbare a venit intr-un moment total inoportun, avand o presiune foarte mare pe umeri. Trebuie sa avem un album nou pregatit pentru pre-productie pana la sfarsitul primaverii, plus ca sunt cateva concerte deja stabilite in tara. Cu toate acestea, ma bucur enorm ca am gasit un om care imparte cu noi aceeasi viziune si a devenit in foarte scurt timp prieten, nu numai coleg de trupa. Acum suntem o echipa in adevaratul sens al cuvantului si sunt foarte linistit si mai determinat ca niciodata sa ducem muzica Monarchy la un nivel la care nu a ajuns nici o trupa romaneasca."

Trupa Monarchy a inceput anul in forta, fiind castigatorii concursului Legacy, ce a oferit drept premiu un album inregistrat si produs in totalitate in Germania. De asemenea, Monarchy va beneficia de tot ceea ce inseamna promovarea unui nou material, inclusiv semnarea unui contract cu o casa de discuri si o serie de concerte in spatiul german.

Bucurestenii au fost singura trupa romaneasca participanta la concurs si aleasa finalista din alte peste 50 de nume, majoritatea germane, iar acum lucreaza intens la noul material. Feeding the Beast, discul de debut Monarchy,   a primit aprecieri din partea presei de specialitate, atat in Romania cat si in afara, fiind laudate compozitia, structura pieselor, alaturi de sound-ul per ansamblu al discului, comparabil cu cel al numelor mari internationale.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă