Noutăți și comunicate

Trupa Monarchy si-a gasit un nou tobar

18 martie 2013
Trupa Monarchy si-a gasit un nou tobar
Dupa cautari si auditii, trupa bucuresteana Monarchy a gasit tobarul care sa reintregeasca echipa. Noul membru al grupului este Costi Ignat, care a activat intre 1998 - 2012 in Bolthard si Teuton. In perioada in care a cantat alaturi de trupa Bolthard a inregistrat impreuna cu aceasta un EP, bucurandu-se de o bogata activitate concertistica, atat in Romania cat si peste hotare. Formatia a impartit scena cu nume importante ca Blind Guardian, Sabaton, Rotting Christ, Drone sau Cadaveria.

Monarchy pune capat astfel cautarii unui tobar care sa se potriveasca atat stilului muzical al trupei, dar si din punctul de vedere al experientei pe scena. Despre noul sau statut de membru intr-una dintre trupele care au atras aprecierea publicului si presei intr-un timp foarte scurt, Costi Ignat a spus :

"Dupa ce Bolthard a intrat in "hiatus" am inceput sa urmaresc mai mult scena romaneasca si am fost atras stilistic de Monarchy.  Avand ocazia pe parcursul timpului  sa impartim scena in 2-3 concerte, a fost un pas firesc  si o onoare de a raspunde invitatiei de a participa la o auditie.  Nu stiu cat de convingator am fost la acea auditie (eram destul de emotionat), dar stiu ca vreau sa pun suflet pt ceea ce inseamna trupa  Monarchy, muzica Monarchy  si nu in ultimul rand fanii Monarchy. Rock-on!"

Monarchy sunt in plin proces de scriere si compunere a unui nou album, odata cu anuntarea lor drept castigatori ai concursului organizat de revista Legacy. Nemtii asigura trupei un contract semnat cu o casa de discuri din Germania, toata productia din spatele unui asemenea material, precum si promovarea acestuia. Totusi, pentru a nu se inchide complet in studio, Monarchy va canta la Zodiar Rock Fest pe 5 aprilie. La Galati, Monarchy vor fi insotiti de prietenii de la Soul Rage (ex Silver Bullet), alaturi de care au mai cantat in cadrul Feeding the Beast Tour si de trupa Neutron.

Sursa : Trupa Monarchy



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top