Noutăți și comunicate

Trupa MOISE lansează un nou single intitulat 'Emblema'

17 februarie 2023
Trupa MOISE lansează un nou single intitulat 'Emblema'
Trupa MOISE a lansat un single nou intitulat „Emblema”, single ce poate fi ascultat pe toate platformele de streaming: https://MOISE.lnk.to/EmblemaPR

“Emblema” este numele celui mai recent single MOISE și va fi inclus pe următorul album al trupei. Videoclipul piesei este menit sa redea în imagini plăcerea de a împărtăși aceeași pasiune. Clubul moto Red Roots a fost alături de băieții de la MOISE și a făcut o mișcare grozavă cu motocicletele lor superbe. “Rockul și motocicleta merg mână în mână, iar noi nu am făcut altceva decât sa le unim într-un clip pe măsură. Trăiți liber și urmați-vă instinctul, din pasiune s-au născut cele mai faine lucruri!” au declarat membrii trupei.

Videoclipul poate fi vizionat la acest link:
https://www.youtube.com/watch?v=RRxdyyHDZvg&list=PLwoKnYvfpxlaHkwPFzz4Cg1j7BMZ5Xgw1&index=1
Un alt extras de pe albumul ce urmează a fi lansat în toamna este “Nu ne oprim” și poate fi ascultat pe toate platformele de streaming aici: https://MOISE.lnk.to/NuNeOprimPR

MOISE este trupa înființată de chitaristul Alin Moise în anul 2018. Primul album MOISE este intitulat „Cine ești, cine sunt” și conține 9 piese, printre care se numără și single-ul „Rezistăm” în colaborare cu solistul Ovidiu Anton.

În 2023, trupa MOISE înseamnă: Alin Moise (chitară), Sebastian Simionis (voce), Ștefan Darie (tobe) și Ștefan Buta (bass). Stilul abordat este hard’n’heavy, iar trupa vine cu un sound modern bazat pe riff-uri puternice și apăsate, precum și pe solo-uri de chitară melodice.

Connect with MOISE:
https://www.youtube.com/moiseromania
https://www.facebook.com/MOISE.Romania
https://www.instagram.com/MOISE.Romania

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă

Top