Noutăți și comunicate

Trupa Memories of Apollo a lansat un nou single - Toxic Waste

24 august 2022
Trupa Memories of Apollo a lansat un nou single - Toxic Waste
Toxic Waste este o scrisoare de adio adresata tuturor relatiilor toxice ce ne pun la pamant. Melodia are la baza soundul Pop Punk facut celebru de trupe precum Blink 182, Good Charlotte, All Time Low.
E foarte important sa ne ajutam si sa ne ridicam unii pe altii, dar nu cred ca ar trebui sa facem asta daca ajutorul nostru nu este dorit de ceilalti si daca ajungem sa ne punem la pamant pentru cineva care nu e pe aceeasi lungime de unda cu noi
spune Cosmin, liderul trupei Memories of Apollo.
https://www.youtube.com/watch?v=hC2Fk8Ueo44

Genul Pop Punk a prins un nou val de popularitate in ultimii ani datorita unor artisti precum Machine Gun Kelly, KennyHoopla, Jxdn etc. iar Memories of Apollo fac parte din aceasta nou miscare dorind sa puna pe harta Pop Punk si nume romanesti.

Melodia a fost masterizata de Mike Tucci (Chris Brown, Doja Cat, iann dior, The Kid LAROI etc.) si este disponibila pe toate platformele de streaming. https://ffm.to/toxicwastemoa

Memories of Apollo a prins viata in timpul pandemiei ca proiect solo. Desi proiectul continua sa evolueze, identitatile tuturor persoanelor implicate nu sunt cunoscute.

Dragostea pentru Pop Punk, Metal si nevoia de a se mentine sanatosi mental pe timpul pandemiei au dus la crearea unui proiect care va va da pe spate (sau cel putin va va face sa dati usor din picior).

www.memoriesofapollo.com
www.facebook.com/MemoriesofApollo
www.instagram.com/memoriesofapollo


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top