Noutăți și comunicate

Trupa Melting Dice lansează single-ul și videoclipul Uitat

17 decembrie 2019
Trupa Melting Dice lansează single-ul și videoclipul Uitat
"Uitat" este al treilea extras pe single de pe al doilea material al trupei Melting Dice, material ce urmează să apară în luna februarie 2020.

Melting Dice - Uitat (official video)
https://youtu.be/8jE01TFS5cI

Detalii despre piesă și videoclip

Videoclipul piesei este filmat de echipa Etos Videography (Ioan Popovici și Dan Oros), editat și montat de Sorin Ghiniță, scenariul, regia și producția fiind realizate de Bogdan Cotîrță. Actorul din videoclip este sculptorul Dan Vișovan, iar filmările au avut loc în atelierul acestuia.

Piesa "Uitat" este una de aducere aminte a tuturor momentelor grele prin care trecem și a modurilor în care reușim să le depășim, este un mod de a ne întreba cine suntem azi și cum am ajuns aici.
declară Bogdan Cotîrță, solistul trupei.

"Uitat" este o compoziție Melting Dice, înregistrată în studioul trupei, mixajul, masterizarea și producția fiind realizate la Firstline Studio (Toscana) de către Alex Marton și Luca Anselmi.


Detalii despre Melting Dice

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.

Componență Melting Dice

  • Bogdan Cotîrță (voce, chitară)
  • Flavius Vutan (chitară)
  • Daniel Șimon (bass)
  • Sorin Ghiniță (tobe)
http://fb.com/Melting-Dice-480790012064351/
https://soundcloud.com/meltingdice/


Evenimente recomandate

Top