Noutăți și comunicate

Trupa Melting Dice lansează La mijloc - noul single însoțit de videoclip

16 mai 2019
Trupa Melting Dice lansează La mijloc - noul single însoțit de videoclip
Trupa timișoreană Melting Dice lansează piesa "La mijloc". Cântecul este al doilea single prezentat de Melting Dice anul acesta și va fi inclus pe cel de-al doilea material al trupei, un EP de 6 piese care va avea lansarea în toamnă.

Melting Dice - La mijloc (official video)
https://youtu.be/LIu3Ph71afo

Despre single

"Cântecul vorbește despre alegerile pe care trebuie să le facem în fiecare zi, despre situațiile în care alegem să intrăm și din care mai apoi încercăm să ieșim, despre momentele banale în care tânjim după agitație și despre clipele liniștite în care ne dorim adrenalină. La mijloc este locul din care putem pleca în orice direcție." declară Bogdan Cotârță, solistul Melting Dice.

Piesa este înregistrată la studioul Melting Dice, mixajul, masterizarea și producția fiind făcute la Firstline Studio de către Alex Marton și Lucan Anselmi. Clipul este realizat de echipa DI Videography by Photo Oskar și regizat de Ovidiu Mihăiță (Auăleu Teatru).


Despre Melting Dice

O apariție proaspătă pe scena timișoreană, Melting Dice au un nou EP în pregătire și un portofoliu impresionant de apariții live. Și-au făcut muzica auzită pe scene din toată țara la festivaluri precum Rocker’s Challenge, Padina Fest, West Bike Week sau la semifinala GBOB România, având de asemenea și concerte de sine stătătoare la Timișoara (La Căpițe, Club Daos, Reflektor Venue) și București.

Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice. În 2017 trupa a lansat albumul de debut "Cord Cablu Creier" printr-un turneu național de promovare.


Melting Dice

Componență Melting Dice

  • Bogdan Cotîrță (voce, chitară)
  • Flavius Vutan (chitară)
  • Daniel Șimon (bass)
  • Sorin Ghiniță (tobe)

Link-uri Melting Dice

https://www.facebook.com/MeltingDice/
https://www.youtube.com/channel/UCyLEXBGpGLz39wsFVDyMNoQ


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top