Noutăți și comunicate

Trupa Machiavellian God semneaza cu casa de discuri ViciSolum Productions, si anunta data de lansare a noului album

23 martie 2024
Trupa Machiavellian God semneaza cu casa de discuri ViciSolum Productions, si anunta data de lansare a noului album
Machiavellian God, formația de melodic death metal din București, România, aflată în plină ascensiune, tocmai a semnat oficial cu ViciSolum Productions (casa de discuri din Suedia). Aceștia au obținut recunoașterea din partea casei de discuri prin modul lor unic de a folosi elemente doom, black și atmosferice, printre altele, care vin așezate deasupra unei baze solide de melodic death metal.
Suntem încântați să anunțăm că tocmai am semnat un acord cu nimeni alții decât cei de la ViciSolum Productions. Pentru noi, faptul că ne alăturăm portofoliului lor de artiști este o oportunitate incredibilă și suntem extrem de recunoscători pentru încrederea pe care ne-au acordat-o, atât viziunii, cât și muzicii noastre. Etapa care urmează este plină de lucruri frumoase și așteptăm cu nerăbdare să le realizăm pe fiecare în parte, ca parte membră a familiei ViciSolum.
a declarat trupa
Artwork Machiavellian God - Beyond The Void
Anunțul a venit împreună cu o altă mare dezvăluire, data lansării și noi actualizări privind noul album mult așteptat al trupei Machiavellian God, numit "Beyond The Void ". Acesta urmează să fie lansat pe 10 mai 2024, prin ViciSolum Productions, coprodus de Teddy Möller la Easthammer Metalworks Studio, Uppsala, Suedia, mixat și masterizat de Ronnie Björnström la Björnström Ljud & Produktion, iar coperta fiind realizată de Siro "Seth” Anton.

Iata ce spune trupa despre album:
„Beyond The Void” reprezintă un set de piese, cu direcție asupra unei explorări conceptuale, o călătorie narativă, care începe în strânsoarea nihilismului și se îndreaptă către o cale de descoperire existențială. Esența albumului constă în portretizarea unei bătălii interioare - de la confruntarea cu abisul disperării până la ridicarea prin o nouă înțelegere a sensului vieții. Albumul țese o tapiserie de imagini și teme întunecate, captivante, evoluând de la disperare la speranță și auto-realizare. El rezonează cu ascultătorii care se regăsesc în adâncurile introspecției și prețuiesc triumful găsirii luminii în întuneric.
Machiavellian God pe Facebook.


Evenimente recomandate

Top