Noutăți și comunicate

Trupa Lupu’ cel rau a lansat ”Povesti din padurea de metal”

1 aprilie 2016
Trupa Lupu’ cel rau a lansat ”Povesti din padurea de metal”
Trupa Lupu' cel rau a lansat in format digital materialul de debut ”Povesti din padurea de metal”.Acesta poate fi ascultat sau descarcat in format digital la linkul de mai jos:
https://UMRDD.lnk.to/LupuCelRau-PovestiDinPadureaDeMetal

Lupu’ cel rau s-a infiintat in 2012 ca un side-project al lui Bogdan Costea (Magica) si al lui Cristian Popescu (Siaj PM, Hangover) pentru a canta heavy-metal classic mixat cu putin umor. Formula trupei s-a stabilizat prin venirea lui Marian Mihaila de la White Walls la tobe si a lui Emilian Burcea de la Fortuneteller la a doua chitara si a si inceput activitatea live, cu piese proprii si cu niste cover-uri dupa greii metalului. Fast-forward cateva zeci de concerte si festivaluri, vreo doi ani si cativa bateristi (dupa plecarea lui Marian Mihaila au mai trecut pe la tobele Lupului Adrian Mihai (9.7 Richter), Adrian Culetu (Punch Therapy) si a ramas Theo Scriosteanu (MT Place)) si Lupu’ se prezinta cu prestatii live cu din ce in ce mai multe piese proprii si din ce in ce mai putine cover-uri. Concret se stransese material de un album asa ca urmarea fireasca a fost intrarea in studio si inregistrarea lui. Pentru prezentarea grafica a albumului Lupu’ a apelat la megatitratul artist Costin Chioreanu care a surprins la fix cu coperta ideea de baza a muzicii constantenilor de a vedea laturile amuzante ale industriei muzicale si ale vietii, in general.

(2) Trupa_Lupursquo_cel_rau_a_la_XrjtPflF.jpg

In 2015 se petrece ultima schimbare de componenta prin cooptarea lui Eugen Brudaru (White Walls ) la carma vocala a haitei si urmeaza o jumatate de an de reinregistrare a intregului material cu noua voce astfel ca lansarea “Povestilor din padurea de metal” pe CD are loc abia pe 4 martie 2016. Albumul poate fi comandat in format fizic pe canalele de comunicatie on-line ale trupei (contact@lupucelrau.com si https://www.facebook.com/LupucelRau/)

Contact Lupu’ cel rau:
https://www.facebook.com/LupucelRau
contact@lupucelrau.com
http://www.lupucelrau.com/

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă