Noutăți și comunicate

Trupa Les Elephants Bizarres in premiera la Hard Rock Cafe

20 ianuarie 2017
Trupa Les Elephants Bizarres in premiera la Hard Rock Cafe
Vineri, 20 ianuarie 2017, Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul autohton, cânta în premieră la Hard Rock Cafe.



Trupa a luat cu asalt scena muzicii de rock alternativ în 2010 cu LP-ul de debut, "Hello". Primul lor single, "Hello! Says the Devil!" a rămas pe locul 1 în topuri timp de șapte săptămâni la rând.

În 2011 și 2012 trupa a plecat în turneu în întreaga țară și a lansat mai multe single-uri: "Smile", "Wish You Were Here" (piesă ce a fost folosită pe coloana sonoră a peliculei "KIDDO", primul film interactiv românesc) și "Nu mă opri". "Nu mă opri" a devenit instantaneu un hit, fiind prima piesă alternativă cu versuri în limba română ce a stat în topurile unui radio mainstream câteva săptămâni la rând.

În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, “Zoologic”, și a fost invitată să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt. Tot în 2014 Les Elephants Bizarres a câștigat premiul “Best Alternative Band” acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de către un juriu internațional pentru a urcă pe scenă Forbes Cool Brands Gala.

În 2015 Les Elephants Bizarres a lansat single-ul “Girls Gone Wild”, o producție HaHaHa Production, finalul de an aducând trupa în studio pentru lucrul la un nou material.

2016 a însemnat multe concerte la festivaluri importante din țară, lansarea piesei “Roșu Neon”, dar și invitația de a deschide concertul trupei Maroon 5 de la București. Sfârșitul de an a însemnat un al doilea single ce anunță noul album, “Shivers” fiind prezentat publicului la sfârșitul lunii noiembrie.

Membrii trupei sunt: Stefan Matei (vocal), Mihai Marin (bass), Enver Mamut (chitara), Tudor Amarandei (synth/clape) si Bogdan Alexandrescu (tobe).

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - lângă casă de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară), dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
-30 de lei, cu loc la masă, în sală;
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei.
Un eveniment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă