Noutăți și comunicate

Trupa K.O.R.A. lanseaza un nou videoclip

21 decembrie 2020
Trupa K.O.R.A. lanseaza un nou videoclip

"Ceea ce semeni, vei culege". Astfel începe noua versiune acustică a piesei Whatsoever A Man Soweth, care a fost prezentată pe 20 decembrie 2020 de trupa K.O.R.A. Piesa face parte din al doilea album complet al trupei - "Inception", care a fost lansat pentru ascultare gratuită pe canalul lor de YouTube.

În ultimii ani, scena bulgară și-a ridicat mult nivelul și tot mai multe grupuri au început să apară pe scena mondială. Trupa așteaptă cu nerăbdare marea scenă și speră să revină în noul an pentru noi concerte în România, la festivaluri sau la cluburi.
https://www.youtube.com/watch?v=iiTW-JmxuJs
Cântecul este inspirat de legea de bază a universului pentru karma, și toate acțiunile și faptele noastre din această lume. Ne spune despre responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune și cuvânt pe care îl folosim și îl facem în societate. În caz contrar, karma poate fi mult mai rea și se poate întoarce mult mai rău.

Piesa este opera lui Petar Bratanov de la studioul Pepinio Records, iar videoclipul a fost filmat în studioul Mega Chrome. Producția videoclipului este opera talentatului vocalist al grupului 40 Days Later- Georgi Spirov.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top