Noutăți și comunicate

Trupa Keeng Ra’at este confirmata la Underground Metal Resistance Fest 3

10 martie 2014
Trupa Keeng Ra’at este confirmata la Underground Metal Resistance Fest 3
Duminica, 16 martie 2014, in ultima zi a festivalului Underground Metal Resistance 3, intitulata Dream Day, trupa bucuresteana Keeng Ra'at va urca pe scena clubului Question Mark alaturi de Space Clinic si Fjord.

Keeng Ra'at este o trupa bucuresteana de jam improvizational. Reprezentatiile live consista din piese compuse pe loc, mereu noi, nascute din schimbul de energii ce are loc intre membrii trupei pe scena, cat si intre acestia si public. Stilul muzical fluctueaza intre stoner, punk, psychedelic, noise si sludge, imprevizibil, dar in general neindepartandu-se prea mult de zona stonerului bazat pe jam.
https://www.youtube.com/watch?v=KZGQO9okP-Q
https://www.youtube.com/watch?v=QPfcbDopJpM

Festivalul se va incheia cu un after party cu muzica din zona experimentala pe fundalul unei proiectii a filmului Vargtimmen, semnat de Bergman.

Sustinatorii miscarii Underground Metal Resistance pot achizitiona abonamente pentru festival din Question Mark la pretul de 45 de Lei. Mentionam ca numarul lor este limitat la 30 de bucati, iar primii 10 cumparatori vor primi si un cd gratuit cu unul dintre cele doua Ep-uri Wormgod. In rest accesul se va face dupa cum urmeaza:

- Warm Up, 13 martie 2014 - 10 Lei : N.E.G.A.T.I.V., Reborn, Crossbone

- Chaos, 14 martie 2014 - 15 Lei : Akral Necrosis, Marchosias, Apa Simbetii, Spinecrusher, Berserkers

- Urban, 15 martie 2014 - 15 Lei : Breathelast, Deadeye Dick, Walk the Abyss, Sinscape, Key to the Crown

- Dream, 16 martie 2014 - 15 Lei : Fjord, Keeng Ra'at, Space Clinic


Pentru inlaturarea confuziilor, mentionam ca biletele nu au un numar limitat.

2-Underground_Metal_Resistance_e_BHioFMEEk.png
Underground Metal Resistance revine pentru a 3-a editie cu un concept imbogatit si cu o locatie noua. Cavalleria Extreme Division va invita la noua editie a festivalului dedicat scenei autohtone in Question Mark din Bucuresti. Timp de 4 zile, in luna martie a acestui an, fanii trupelor romanesti underground sunt invitati sa participe la seria de concerte si de party-uri speciale.

Evenimentul are loc in zilele de joi, vineri, sambata si duminica adica 13, 14, 15 si 16 martie.Underground Metal Resistance a luat nastere cu un scop bine definit de la bun inceput - festivalul isi propune sa sustina cele mai interesante nume din randul trupelor autohtone underground si de a sublinia ideea ca trupele romanesti merita toata atentia publicului. Astfel, festivalul este o sarbatoare a scenei romanesti, o intalnire speciala intre trupe si fani.Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă