Noutăți și comunicate

Trupa JTR Sickert urca pe scena din Wings Club alaturi de Theatres des Vampire

19 aprilie 2012
Trupa JTR Sickert urca pe scena din Wings Club alaturi de Theatres des Vampire
Joi, 19 aprilie 2012, trupa JTR Sickert va urca pe scena din Wings Club alaturi de italienii de la Theatres des Vampire.

Numele de "JTR Sickert" a fost dat dupa pictorul londonez al secolului 19, Walter Richard Sickert, care se pretinde a fi fost faimosul Jack The Ripper.


http://www.youtube.com/watch?v=sOYA9vGM7bYIata cateva detalii biografice:
https://http://www.facebook.com/JtrSickert


Trupa JTR SICKERT (Gothic/ Industrial) s-a format in in primavara anului 2005, in Modena, membrul fondator fiind chitaristului, compozitorului și bateristul Daniele Rezzaghi.

2-Trupa_JTR_Sickert_urca_pe_scen_oAnJ1ylcC.jpg

Daniele a colaborat cu o serie de trupe locale de heavy metal, cum ar fi Despise și Hateblasted. Dupa o perioada, dorind sa-si indeplineasca visul, a inceput sa compuna muzica electronica si a lucrat ca techno DJ.

Scanteia ce a declansat aparitia JTR, a fost chiar Daniele si imbinarea celor doua stiluri: muzica electronica si heavy metal.

Lui Daniele i s-au alaturat Tiziano Panini, fostul vocal Neronova, și cea care avea sa-si inceapa cariera muzicala atunci, solista Erika Miraglia.

Datorită intrării in formatie a fostului baterist de la Red Pill,  Federico Bonora, și a lui Mantovani Claudio, basistul, care a lucrat cu una dintre cele mai faimoase trupe de rock din Modena,  formatia a luat forma completă și a fost numita JTR SICKERT.

Dupa un an de la formare, trupa a inceput colaborarea cu Fear Studio pentru a inregistra un demo cu 4 piese, numit "Everything Is Growing Old",care a fost foarte bine cotat, in revistele de specialitate.

3-Trupa_JTR_Sickert_urca_pe_scen_8xlTgTLcc9.jpg
Trupa a continuat cu o serie de concerte de succes urcand pe scena alaturi de nume mari ca: The Family, Godiva, Macbeth, Das Ich, Sadist, Vision Divine, Domine,Node etc.

Primul album "full" al formatiei a fost "You Deserve Panic", in 2009. Tot in 2009 au lansat si videoclipul pentru "Crystal Night", una dintre piesele de pe album.

"You Deserve Panic" a fost considerat ca cel mai bun album de gen in scena underground-ului italian și a atras un mare numar de fani.

Sursa : Stay Metal Forever!


Evenimente recomandate

Top