Noutăți și comunicate

Trupa Jinxy Von D’Ers lanseaza piesa Don’t Fall In Love

5 noiembrie 2016
Trupa Jinxy Von D’Ers lanseaza piesa Don’t Fall In Love
Piesa „Don’t Fall In Love” este noul single al trupei JINXY VON D’ERS si va fi inclus pe albumul de debut, programat pentru anul 2017.Melodia poate fi ascultata sau descarcata in format digital de la acest link: https://UMRDD.lnk.to/jinxyvonders-dontfallinloveNe

Deasemenea, videoclipul melodiei poate fi urmarit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=lSLPaAZJT70

Don’t Fall In Love este una dintre piesele noastre preferate de pe albumul de debut, la care am inceput sa lucram anul acesta. Piesa s-a nascut atat de natural, incat in doua repetitii a fost aproape totul finalizat, inclusiv versuri si linie melodica. Este diferita de „So Alive”, in sensul ca partea rock este si mai prezenta, insa ne simtim foarte confortabil cu stilul acesta si incercam sa il dezvoltam cat mai mult pe urmatoarele materiale. Speram sa va placa si voua la fel de mult cum ne place noua.” au transmis fanilor cei din trupa JINXY VON D’ERS.

JINXY VON D’ERS este o formatie noua pe scena alternativa din Romania. Au debutat pe 1 iulie 2016 cu piesa „So Alive”, distribuita prin Universal Music Romania, iar genurile abordate de ei sunt Alternative Rock si Dramatic Pop. Componenta trupei este alcatuita din: Oriana Emanoil (voce), Catalin Boltasu (chitara), Dragos Popa (bass) si Nestor Petrus (tobe).

Mai multe despre JINXY VON D’ERS:
https://facebook.com/jinxyvonders
https://twitter.com/jinxyvonders
https://soundcloud.com/jinxyvonders
https://jinxyvonders.bandcamp.com/

Contact U Rock / Universal Music Romania:
http://www.facebook.com/uRockmusicpage
http://www.facebook.com/umusicro
http://www.umusic.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă