Noutăți și comunicate

Trupa Iris va sustine un concert la Hard Rock Cafe

16 aprilie 2019
Trupa Iris va sustine un concert la Hard Rock Cafe
Marți, 16 aprilie 2019 sunteţi invitaţi de la ora 22:00 în Hard Rock Cafe la un concert al trupei Iris.



IRIS revine la Hard Rock Cafe, pentru un concert in care veti regasi toate elementele unui show de neuitat! Evenimentul este unul conceptual, in care pe parcursul a mai bine de o ora si jumatate, publicul se va bucura de muzica, energie si emotie. Cei prezenti in seara respectiva la Hard Rock Cafe vor asculta piesele care se bucura de cea mai mare popularitate, atat de pe noul album cat si din randul refrenelor deja consacrate.

Concertul se va derula sub motto-ul "Lumea toata e un circ", titlu inspirat de albumul cu acelasi nume, lansat in octombrie 2018. Aceasta noua productie este o reinventare a trupei si ofera un nou suflu muzical ce se imbina perfect cu acordurile clasice marca IRIS, inspirand si cucerind noua generatie a publicului rock dar si sustinatori de-o viata ai formatiei. Albumul include 14 piese noi înregistrate de IRIS pe parcursul unui an de zile. Compoziția aparține membrilor trupei IRIS, iar versurile acestora sunt semnate de George Costinescu, Relu Marin, Sorin Poclitaru, Andrei Păunescu și Liliana Ștefan.

IRIS sunt:
  • Costi Sandu - voce
  • Nelu Dumitrescu - tobe(membru fondator)
  • Cristi Dumitrescu - tobe
  • Andrei Balasa - chitara solo
  • George Costinescu - chitara bass
  • Relu Marin - clape
Videoclipurile primelor trei single-uri pot fi urmarite mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=nrdjes7Kgg4
https://www.youtube.com/watch?v=dKvYWJCDuOk
https://www.youtube.com/watch?v=vTipUrxwlB8

Informatii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 59 de lei
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top