Noutăți și comunicate

Trupa Infected Raid va canta la Rockstadt Extreme Fest 2020

8 octombrie 2019
Trupa Infected Raid va canta la Rockstadt Extreme Fest 2020
Trupa Infected Raid (Nu-Metal din Republica Moldova) a fost confirmată la ediția Rockstadt Extreme Fest 2020.

O combinație de screaming, riff-uri dure și samples a creat stilul lor aparte. Trupa s-a format în 2008 și și-a făcut prima apariție pe scenă pe 3 august 2008, concertând in cadrul unui eveniment dedicat trupei Slayer. La sfârșitul aceleiași luni, Infected Rain a înregistrat primul CD demo, care consta din trei melodii: With Me, Parasite și No Idols. În următorii 2 ani, trupa a apărut în mai multe concerte în Moldova, România și Ucraina. Infected Rain a ocupat locul 1 la Big Up! Urban Fest în 2009 și a continuat fluxul performanțelor sale de succes la Forest Kap în 2010 și 2011. În vara anului 2009, trupa a lansat un EP care a inclus șase piese: Judgmental Trap, Panika, No More, Escape, Go Away și Homeless. Primul lor videoclip a fost pentru melodia Judgmental Trap și a fost filmat în iarna anului următor. 25 noiembrie 2011 a fost marcată de lansarea primului album al trupei, intitulat Asylum. După aceea, trupa a plecat într-un turneu în România pentru a promova albumul. În ianuarie 2012, trupa a lansat cel de-al doilea videoclip pentru piesa At the Bottom of the Bottle și la scurt timp după cea interpretată la Metal Special Fest în calitate de headliner. În iunie, trupa a cântat la OST fest 2012 în București pe aceeași scenă cu Dimmu Borgir și Motley Crue.

La scurt timp după aceea, au lansat un videoclip nou pentru melodia Me Against You, în colaborare cu Moldova Extreme Moto Cross. Apoi, pe 8 martie, a apărut un videoclip pentru single-ul Stop Waiting. În toamna anului 2013, trupa a vizitat România, Rusia, Ucraina și Bulgaria ca fiind primul lor mare turneu. 15 mai 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album intitulat "Embrace Eternity". Mai târziu, în septembrie și octombrie a fost marele lor turneu european în care au vizitat 12 țări. Ianuarie 2015 a fost marcată cu lansarea a încă 2 videoclipuri pentru albumul "Embrace Eternity". În același timp, trupa nu a încetat niciodată să viziteze noi țări și să conducă festivaluri mari din Europa. 2016 a început cu lansarea noului lor videoclip pentru single-ul Serendipity care a dat startul unei noi ere pentru Infected Rain. Videoclipurile Soul Serendipity, Mold și Orphan au fost lansate în 2017 și fac parte din cel de-al treilea album numit "86" care a fost lansat pe 20 aprilie 2017. Anul următor a fost dedicat turneului și compozitiilor noi. 2018 a fost un an frumos și intens pentru IR. Un an de expunere și propuneri interesante de lucru și colaborare. De fapt, 2019 a început imediat cu anunțuri mari. Anunțuri de viitoare turnee în întreaga lume și muzică nouă. După ce a fost independentă timp de 10 ani, trupa a semnat un acord de discuri cu discul austriac Napalm Records pe 13 februarie și a anunțat-o în ziua de Valentine's Day, cu lansarea mare a noului videoclip pentru piesa Passerby. Passerby este primul single, apoi urmat de The Earth Mantra, Lure and Storm, de pe albumul care se numește Endorphin, care va fi lansat în 2019.


Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder, Rotting Christ, Despised Icon, Mayhem, Kampfar, In The Woods..., Dyscarnate, Cattle Decapitation, In Mourning, Infected Rain. Noi nume vor fi confirmate în curând.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top