Noutăți și comunicate

Trupa INCIPIENT va deschide concertul Blaze Bayley din club The Silver Church

21 martie 2012
Trupa INCIPIENT va deschide concertul Blaze Bayley din club The Silver Church
Cantonata in zona rockului alternativ, formatia Incipient canta din anul 2003 si a urcat pe scenele a numeroase evenimente din tara si din capitala. Pentru vineri trupa pregateste "un show dinamic si in forta, in rezonanta cu dispozitia publicului care asteapta intalnire cu Blaze Bayley".

Incipient s-a format dintr-o prietenie inceputa in liceu, in toamna anului 2003. In 2009 trupa a lansat primul album de studio, iar in prezent lucreaza la cel de al doilea material discografic. Recent, trupa a obtinut premiul al II-lea in concursul "Ageless Underground" si un premiu special din partea companiei "Project Events," care ii asigura un loc in finala "Lupta sa canti pe scena la OST FEST".                                         

Vineri, accesul se va face de la ora 18.30, Incipient va urca pe scena incepand cu ora 19.00, iar Blaze Bayley concerteaza de la ora 20.00.
 

Doar pana joi, 22 martie 2012, se mai pot achizitiona bilete la pretul de 40 lei. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe http://www.Biletoo.ro, http://www.bilet.ro si http://www.blt.ro.

In ziua concertului, in locatie, pretul biletelor va fi de 60 lei.The Silver Church


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă