Noutăți și comunicate

Trupa In Mourning este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020

3 octombrie 2019
Trupa In Mourning este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020
Trupa suedeză In Mourning (Progressive Melodic Death Metal) a fost confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020. Festivalul are loc în perioada 30 iulie - 2 august 2020, la poalele Cetății Râșnov (terenul de Biatlon de la baza cetății).


Despre In Mourning

In Mourning și-a început călătoria muzicală în Falun, Suedia, în anii 2000 și, de atunci, au adus la lumină o serie de albume bine primite de industria muzicală, de la debutul "Shrouded Divine" (2008) și până la "Garden of Storms" (2019).

Descrisă inițial drept o formație cu influențe goth, căutările muzicale au dus trupa, în timp, către zona melodic și progressive death metal, ajungând să fie adeseori descrisă drept unul dintre numele iconice ale scenei progressive melodic death internaționale sau, după unele opinii, drept succesori ai Opeth.

In Mourning aduc însă o abordare muzicală mai directă, care a avut inițial accente de doom, transformate în timp într-o direcție melodioasă, pusă în valoare de compoziții complexe. Ca rezultat, piesele au ajuns să fie difuzate în toate colțurile lumii și să aducă trupei vânzarea a peste 10.000 de albume.


Line-up REF 2020

În acest moment, la Rockstadt Extreme Fest 2020 sunt confirmate următoarele trupe: Kataklysm, Death Angel, The Black Dahlia Murder, Rotting Christ, Despised Icon, Mayhem, Kampfar, In The Woods..., Dyscarnate, Cattle Decapitation, In Mourning. Noi nume vor fi confirmate în curând.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top