Noutăți și comunicate

Trupa Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei 'Diluviu'

29 martie 2017
Trupa Implant Pentru Refuz a lansat videoclipul piesei 'Diluviu'
Cei de la Implant Pentru Refuz au lansat videoclipul piesei "Diluviu", al treilea clip realizat pentru o piesa extrasa de pe albumul "Cartography" al timisorenilor.



"Tematica potopului se regaseste in toate legendele vechi ale popoarelor de pe intregul pamant. Oceanul cel din urma, cel de al doilea titlu al piesei, se situeaza in imaginatia noastra undeva in viitorul destul de apropiat al planetei, cand lupta pentru dominatie si suprematie se va purta pe ape, intre corporatii."

https://www.youtube.com/watch?v=mVLhG07c0DI
Videoclipul "Diluviu" este realizat in colaborare cu Teatrul Aualeu din Timisoara.

"Aceasta idee de a colabora cu prietenii de la Teatrul Aualeu o aveam de mult timp, iar dupa ce am vazut piesa lor, "Umbrele pentru lacrimi", conexiunea cu melodia Diluviu a fost evidenta si de aici am inceput sa dezvoltam ideea alaturi de ei. Multumim actorilor Ioan Codrea, Iasmina Mitrici, Armand Iftode, scenaristului Ovidiu Mihaita, Norbert Lovasz (lumini), Cristian Vaduva (filmari, editare video), Eugen Neacsu (proiectii video, post-productie), Electronic Resistance (productie video). Va recomandam din suflet sa mergeti sa le vedeti piesele de teatru!"

Clipul a fost lansat vineri, 24 martie 2017, in cadrul unui concert memorabil, o tripla lansare, ce a avut loc in clubul Escape Venue din Timisoara. Invitatii speciali ai timisorenilor au fost Coma, care au lansat albumul Orizont si Diamonds are Forever, care au lansat albumul Melanism.

Soundcloud: https://soundcloud.com/implant-pentru-refuz/
Facebook: https://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz/
Web: http://www.implantpentrurefuz.ro/
Merchandise: shop@implantpentrurefuz.ro


Evenimente recomandate

Top