Noutăți și comunicate

Trupa Hypnotique va deschide concertul Richard Clayderman

6 martie 2013
Trupa Hypnotique va deschide concertul Richard Clayderman
Au mai rămas aproximativ trei săptămâni până la concertul celebrului Richard Clayderman. Până când artistul va urca pe scenă alături de Camerata Regală, publicul va fi introdus în atmosfera muzicii mirifice a pianistului de către o formație inedită în spațiul românesc.

Fețele de la Hypnotique vor încânta spectactorii cu stilul lor neobișnuit. Este singura trupă de electric violin din Europa și oferă o prestație deosebită, abordând atât genul clasic cât și elemente din muzică pop, folclorică sau ambientală. Formația a debutat pe scena Festivalului George Enescu și are în palmares numeroase premii, precum și concerte susținute în Marea Britanie, la Ambasada României la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Phoenix Entertainment Classics aduce în fața publicului român pe cel mai bine cotat pianist francez al tuturor timpurilor. Richard Clayderman, supranumit "Prince of Românce",   va oferi un concert extraordinar, pe 21 martie,   fiind acompaniat de către Camerata Regală. Melodii de succes precum "Ballade pour Adeline" vor răsuna în spațiul Sălii Palatului și vor fermeca auditoriul, oferindu-le două ore de romantism și reverie.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai de succes artiști ai Franței, iar discurile sale se vând în peste 70 de milioane de copii în mai mult de 57 de țări. Sălile în care concertează sunt neîncăpătoare, iar numărul prestațiilor sale depășește 200 de evenimente pe an.

Succesul lui Clayderman este atestat și de numărul mare de trofee pe care le deține: peste 267 de discuri de aur și nu mai puțin de 70 de discuri de platină.

Richard Clayderman live la Sala Palatului este un eveniment ce nu trebuie ratat. Recomandăm iubitoritorilor muzicii de calitate să se grăbească în a-și achiziționa un bilet, întrucât locurile disponibile se reduc pe măsură ce se apropie data concertului.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin http://www.eventim.ro.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top