Noutăți și comunicate

Trupa Hteththemeth este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019

5 iunie 2019
Trupa Hteththemeth este confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2019

Trupa Hteththemeth din Brașov este considerată una dintre cele mai enigmatice apariții pe scena rock & metal. Cu un stil unic şi fără o limită de exprimare, muzica "neumană" practicată de trupă trece fără timiditate de la metal cu elemente ambient și influenţe de black până la blues și bossa nova. Peisajul este întregit de un spectacol teatral unic, trupa reuşind live de fiecare dată să creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele plăcute, altele reci, unele confuze, altele depline.

Hteththemeth este câştigătoarea GBOB România 2015 şi a reprezentat țara noastră în finala mondială a competiţiei The Global Battle Of The Bands, eveniment ce a avut loc la Berlin, în data de 26 mai. La acest important eveniment ce a reunit 14 finalişti de pe tot mapamondul, trupa Hteththemeth a obţinut locul 2 mondial, precum și premiul pentru "cea mai votată trupă de către trupele finaliste".

Pe 23 iunie, Hteththemeth a câștigat și finala Wacken Metal Battle România, care a avut loc la Sibiu. În urma acestui concurs, Hteththemeth a reprezentat din nou România (pentru a doua oară în același an), de data aceasta în cadrul celui mai mare festival rock din întreaga lume - Wacken Open Air.

În plină pregătire pentru lansarea noului material discografic, un album full-length ce va conţine 15 piese, Hteththemeth vine la Rockstadt Extreme Fest cu un show special care va cuprinde mai multe piese de pe acest album, unele dintre ele în primă audiţie, dar şi elemente teatrale pregătite pentru scena festivalului.

Facebook
https://www.facebook.com/Hteththemeth/

YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=DsNE_k4Uh6w
https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

Mai multe detalii si la https://www.facebook.com/rockstadtextremefest/posts/1373194359496661Evenimente recomandate

Top