Noutăți și comunicate

Trupa Hara canta la Hard Rock Cafe pe 19 mai

19 mai 2017
Trupa Hara canta la Hard Rock Cafe pe 19 mai
Vineri, 19 mai 2017, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invită la un nou show exploziv cu una dintre cele mai iubite din trupe din România. Vino să cânți împreună cu Hara balade precum “Mai frumoasă” sau “Mai stai”, dar și piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye” sau "Cine".Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul și chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara și-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa și-a respectat promisiunea și are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezență constantă pe scenele festivalurilor naționale și internaționale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ și electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar și numeroși fani.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei – VIP, cu loc la masă în fața scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 35 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

Sunt disponibile și bilete fără loc, la prețul de 35 de lei.

Online pe http://www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top