Noutăți și comunicate

Trupa Haggard anunta oficial concertul de la Bistrita din august

21 aprilie 2010
Trupa Haggard anunta oficial concertul de la Bistrita din august
Formatia germana Haggard (cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa) va sustine un concert pe data de 14 august 2010 in orasul medieval Bistrita. Trupa si-a anuntat oficial prezenta la Bistrita in cadrul turneului european Era Divina ce se desfasoara in aceasta luna si care aniverseaza 20 de ani de activitate a trupei.

Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, publicul avand posibilitatea sa se bucure si de alte surprize. Trupa se va deplasa la Bistrita cu un autocar special si va canta in cea mai extinsa formula a sa, aceea de 18 muzicieni. Concertul va avea loc in incinta zonei de agrement Heidenfeld din cartierul Viisoara, in cadrul unei tabere de cavaleri medievali.Videomesajul trupei poate fi vizionat aici: http://www.youtube.com/watch?v=QVyQRfuPvqY

Tabara va gazdui principalele ordine cavaleresti din Transilvania care vor sustine spectacole specifice, interactive cu publicul, spectacole cu foc, demonstratii si turniruri pe cai. Alte concerte vor fi sustinute de formatiile Trooper si cimpoierii Holloenek din Ungaria.

Accesul publicului va avea loc pe baza de bilet.
Biletele (abonamentele) de acces general au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint (magazinele Germanos, Vodafone, Diverta, Humanitas si Carturesti, Magazinul Muzica din Bucuresti precum si on-line) si vor fi valabile pe toata perioada festivalului, 14-15 august 2010.
Pretul biletelor (abonamentelor) este de de:
- 50 lei pana in data de 25 Iunie 2010
- 60 lei in perioada 26 Iunie - 13 august
- 70 lei la fata locului

Accesul in tabara se poate face incepand cu data de 13 august 2010.
Bilete pentru ziua de 15 august 2010 se vor pune in vanzare doar la fata locului, iar pretul acestora va fi de 10 lei.
Copiii pana la varsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 14 ani se vor pune in vanzare la fata locului bilete cu reducere de 50%.

Detinatorii de bilete vor beneficia de spatii de campare gratuite (intr-un numar limitat), parcare pazita, acces la toalete si dusuri.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita, Asociatia Culturala Romano-Irlandeza si Clubul Cavalerilor ca urmare a muncii depuse in ultimii ani de catre membrii Asociatiei Culturale Bistrita Medievala, prin organizarea Serbarilor Bistritei Medievale (ce ajung in 2010 la a 4-a editie) dar si a actiunilor de voluntariat intreprinse impreuna cu grupul de dansuri medievale Nosa si Garda Bistritei ce activeaza in cadrul aceleiasi asociatii.
Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro

Parteneri: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online si dB Technologies.


ASOCIATIA CULTURALA BISTRITA MEDIEVALA
C.I.F. 22920183; Bistrita
Tel: 0729.152.419, 0726.378.603
www.bistritamedievala.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă