Noutăți și comunicate

Trupa Grimus lansează un nou cântec - ”Excepție” - featuring Ana Coman - video in premiera

10 decembrie 2021
Trupa Grimus lansează un nou cântec - ”Excepție” - featuring Ana Coman - video in premiera
Grimus lansează azi cel de-al treilea single de pe viitorul lor album de studio. Piesa ”Excepție” marchează prima colaborare a trupei cu vocalista Ana Coman și cu regizorul Tudor Botezatu.

Grimus – Excepție (official video) https://youtu.be/dBwDHnDYZ_M

Oricine visează la alegeri din inimă sau crede că le face. Ne bucurăm azi de ceea ce nu vom mai avea mâine, pentru că inima nu s-a născut ieri. Ca o imagine de polaroid, atracția devine tot mai intensă pe fond alb. Dar când imaginea e complet developată, ne pierdem interesul şi reîncepem să căutăm obsesiv noi revelații, lăsând în urmă fotografii supraexpuse în care nu ne mai recunoaştem. Îi mulțumim regizorului Tudor Botezatu pentru modul în care a rezonat cu acest concept şi a reuşit să îl transpună în imagini împreună cu echipa sa, dar şi pentru lungile discuții care ne-au dat impresia că într-adevăr, călătoria e mai importantă decât destinația. Îi mulțumim Anei Coman pentru că a înțeles această piesă şi cântat-o din prima de parcă ar fi ştiut-o de când lumea

Vali Rauca, Grimus

Cântecul „Excepție” este disponibil pentru streaming și download la acest link - https://smarturl.it/grimus-exceptie
(2)trupa-grimus-lanseaza-un-nou-cantec-exceptie-featuring-ana-coman-video-in-premiera_490de3.jpg
”Excepție” este prima colaborare dintre trupa Grimus și Ana Coman. Solista declară:
Prin clasa a 12-a, când îmi suna telefonul, nu răspundeam niciodată după primul țâr, pentru că era prea fain ringtone-ul. ”In Your Eyes”, de la Grimus. Am devorat ulterior majoritatea pieselor lor și vestea că vor să colaborăm a venit ca o surpriză pe care eu cea din liceu nu ar fi văzut-o realizabilă. Și iată, niște mulți ani mai târziu, poate istoria o să se repete și altcineva o să aibă la ringtone 'Excepție', o piesă care pe mine nu doar că m-a cucerit, dar mă poartă cu fiecare ascultare într-un complet alt loc. Și cred că asta e menirea pieselor. Să te ducă în locuri noi, în care nici nu știai că ai nevoie să ajungi.


Piesa ”Excepție” a fost înregistrată în studioul UNDA Recording, inginer de sunet, mix si master - Dan Georgescu. Videoclipul piesei este regizat de Tudor Botezatu avându-i protagoniști pe actorii Silvana Mihai și Rareș Andrici.

Noul album de studio Grimus va conține piese în limba română și va fi lansat în 2022.

Despre Grimus

Cu mai bine de 16 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby. Grimus au cântat în toate colțurile țării, dar și în UK, India, Olanda, Bulgaria, Serbia, Polonia, Cehia sau Republica Moldova.

Grimus înseamnă:
  • Bogdan Mezofi - voce
  • Vali Rauca – voce, chitară
  • Cristian Csapo – chitară, voce
  • Titus Vădan – bass
  • Lehel Kiss – clape
  • Turi Gabor-Peter – tobe

https://fb.com/grimusworld
https://instagram.com/grimusofficial
https://www.youtube.com/c/grimusworld


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top